Libnet.ro
UNICEF

10:00

Primaria Capitalei are un buget de 4,2 miliarde de lei. Pe ce vor fi cheltuiti banii in acest an

Adevărul Adevărul,
Primaria Capitalei are un buget de 4,2 miliarde de lei. Pe ce vor fi cheltuiti banii in acest an

Dupa ore intregi de dezbateri, consilierii generali au aprobat bugetul Primariei Capitalei din acest an. Astfel, Bucurestiul are in 2015 - 4,2 miliarde de lei. continuă pe Adevărul

Bugetul Capitalei pe 2015, 4,2 miliarde de lei, aprobat cu unanimitate de voturi in Consiliul General

Bugetul Capitalei pe 2015, 4,2 miliarde de lei, a fost aprobat, luni, cu unanimitate de voturi in cadrul Consiliului General, dupa ce au fost facute peste 100 de amendamente. Sedinta Consiliului a fost intrerupta.

Primaria Capitalei nu face aproape nimic pentru a opri distrugerea memoriei materiale a Capitalei: Doua cladiri vechi de aproape 100 de ani au fost daramate in nici doua zile

Istoria Bucurestiului dispare sub lama buldozerelor, iar Primaria Capitalei nu face aproape nimic pentru a opri distrugerea memoriei materiale a Capitalei. in timp ce ambasadele straine ii confera titluri de.

Primaria Capitalei vrea sa construiasca o pasarela pietonala langa podul de cale ferata din Herastrau

Primaria Capitalei vrea sa construiasca o pasarela pietonala langa podul de cale ferata din Parcul Herastrau. Reprezentantii municipalitatii sustin ca in felul acesta se poate trece in siguranta dintr-o parte in alta a parcului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )