Libnet.ro
UNICEF

00:07

Primaria Capitalei are nevoie de bani. Gabriela Firea: Vor fi zile foarte dificile daca Guvernul nu gaseste o solutie

Antena3 Antena3,
Primaria Capitalei are nevoie de bani. Gabriela Firea: Vor fi zile foarte dificile daca Guvernul nu gaseste o solutie

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, declara ca vor veni zile dificile daca Guvernul nu va gasi o solutie prin care sa sprijine financiar autoritatile. continuă pe Antena3

Mai multe servicii gratuite asigurate de Primaria Capitalei pentru seniori, anunta Gabriela Firea

Gabriela Firea a anuntat noi masuri initiate de Primaria Capitalei pentru sprijinirea persoanelor varstnice sau care au nevoie de ajutor.

Gabriela Firea, proiect pentru copiii a caror parinti au coronavirus

Gabriela Firea, impreuna cu Consiliul general al Primariei Capitalei au votat un proiect pentru copiii a caror parinti au coronavirus. Micutii vor sta in medii prietenoase, unde li se va asigura educatia, dar si perioade de relaxare, asistenta sociala si medicala, si, fireste, hrana zilnica.

VIDEO Gabriela Firea si Florentin Pandele, rugaciune la vreme de molima

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a postat pe contul ei de Facebook o inregistrare in video in care, alaturi de sotul ei, Florentin Pandele primar Voluntari), rosteste o rugaciune la vreme de molima, intr-o camera plina de icoane, pe a carei podea se poate vedea o macheta a unei biserici, care pare a fi Catedrala Mantuirii, alaturi de un crucifix.

Cum sunt Floriile acasa la Gabriela Firea si Florentin Pandele - VIDEO

Gabriela Firea, sotul ei, Florentin Pandele, si cei doi copii ai lor au fost in direct la Antena 3, duminica, de Florii.

Gabriela Firea, reducerea cheltuielilor sau ascunderea pierderilor? Care ar fi putea fi, de fapt, miza reducerii companiilor municipale

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a decis reducerea numarului companiilor municipale, idee agreata de Gabriela Firea. Numai ca scopul n-ar fi reducerea cheltuielilor, asa cum sustine.

Primaria Capitalei a stopat toaletarile pentru aceasta primavara si vara

Primaria Capitalei a oprit toate toaletarile pentru aceasta primavara si pentru aceasta vara. Motivatia deciziei este ca a inceput perioada de vegetatie, iar taierile sunt nocive in aceasta perioada. Referinta: FOTO Toaletarea arborilor, o afacere de zeci de milioane lei. Cat platesc primariile din Bucuresti si cine a luat contractele.

Ford spune ca are suficienti bani pentru a rezista cel putin pana la sfarsitul lunii septembrie

Ford, ale carei fabrici din America de Nord si Europa sunt inchise pentru a stopa raspandirea coronavirusului, a declarat luni ca are suficienti bani pentru a rezista cel putin pana la sfarsitul lunii septembrie, informeaza AFP. in UE se vor produce cu 1,5 milioane mai putine masini din cauza crizei coronavirusului. Cum sta RomaniaDacia reia productia la uzina Mecanica pe 21 aprilie si la cea de Vehicule, pe 4 mai.

Renault vrea bani garantati de stat ca sa treaca de criza: de ce suma are nevoie

Renault e unul dintre producatorii auto care sufera in aceasta perioada din cauza pandemiei de coronavirus. Si ar avea nevoie de un ajutor din partea statului in vederea obtinerii unui.

Digi24: Un fermier german explica de ce are nevoie de muncitori romani: De germani nu ma pot folosi. Se plang de dureri de spate

Fermele din landul german Saxonia Inferioara au nevoie, in aceasta perioada, de aproape 40. 000 de culegatori. Cu toate ca germanii care au intrat in somaj din cauza epidemiei de coronavirus ar fi dispusi sa lucreze in agricultura pana trece criza, fermierii spun.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )