Libnet.ro
UNICEF

13:45

Primaria Capitalei cumpara inca o suta de apartamente destinate personalului medical

Adevărul Adevărul,
Primaria Capitalei cumpara inca o suta de apartamente destinate personalului medical

Primaria Capitalei anunta ca va cumpara 100 de apartamente care vor fi repartizate personalului medical din spitalele administrate de PMB. Pana in prezent, au fost achizitionate 177 de locuinte, iar in curand se va lansa licitatia pentru alte 323 de apartamente. continuă pe Adevărul

Primaria Sinaia cumpara 11 autobuze hibride

Primaria Sinaia cumpara 11 autobuze hibride Mercedes-Benz Citaro Hybrid, care urmeaza sa fie livrate in cursul anului 2020.

Milionarul Popoviciu a primit o despagubire de 7 milioane de lei de la Primaria Capitalei. Judecatorii au sechestrat imediat banii

Firma Baneasa Investments, controlata de omuld e afaceri Puiu Popoviciu, a primit despagubiri de la Primaria Capitalei suma de 7. 608,15 de lei, in urma exproprierii unui teren din Piata Sudului, Sectorul 4. Judecatorii au decis insa ca banii sa se duca intr-un cont special, deoarece imobilul se afla sub sechestru asigurator in celebrul dosar Baneasa.

Nicusor Dan, inca un pas catre candidatura pentru Primaria Capitalei

Fondatorul Uniunii Salvati Bucurestiul, care ulterior a devenit Uniunea Salvati Romania USR) a mai facut in weekend inca un pas spre numirea sa drept candidat al respectivei formatiuni politice pentru functia de primar general al municipiului Bucuresti. Comitetul Politic al USR, alcatuit din 98 de membri, a adoptat, sambata, regulamentul de desemnare a candidatilor la alegerile locale, care permite ca partidul sa sustina un candidat independent sau un membru al altui partid. La votarea rezolutiei respective s-au inregistrat 94 de voturi pentru si doar doua abtineri. La sedinta liderilor USR a fost invitat sa participe si Nicusor Dan.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )