Libnet.ro
UNICEF

16:30

Primaria Capitalei a decis castigatorul licitatiei de autobuze pentru RATB

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Primaria Capitalei a decis castigatorul licitatiei de autobuze pentru RATB

Primaria Capitalei a anuntat castigatorul licitatiei pentru furnizarea celor 400 de autobuze noi catre RATB, fiind vorba despre Asocierea OTOKAR EUROPE si OTOKAR Automotive. Gabriela Firea a anuntat ca valoarea contractului este de circa 100 milioane. continuă pe Wall-Street Ro

O firma din Turcia va furniza cele 400 de autobuze noi pentru Bucuresti. Firma face parte dintr-un holding care detine si Arctic Gaesti

Primaria Capitalei a anuntat castigatorul licitatiei pentru furnizarea celor 400 de autobuze noi: Asocierea OTOKAR EUROPE si OTOKAR Automotive, a anuntat luni primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. Valoarea contractului este de circa 100 milioane euro.

Anunt de ultima ora de la Primaria Capitalei. Ce spune Gabriela Firea despre traficul din Bucuresti

Gabriela Firea a sustinut o conferinta de presa in care a dezbatut noile proiecte care se vor demara in Capitala. Vom avea un transport comun de calitate, la standarde europene. Este primul pas pentru.

Mesajul de ultima ora, de la Primaria Capitalei. Ce spune Gabriela Firea

In urma unor critice aduse in emisiunea Punctul de intalnire, unor situatii concrete din Bucuresti, biroul de presa al Capitalei a transmis un mesaj. Anul acesta Municipalitatea a alocat un buget.

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )