Libnet.ro
UNICEF

12:45

Primaria Capitalei, despre achizitia de fluiere: Face parte din solicitarile de dotare pentru anul 2018 ale ISU

Adevărul Adevărul,
Primaria Capitalei, despre achizitia de fluiere: Face parte din solicitarile de dotare pentru anul 2018 ale ISU

Achizitia celor 2. 000 de fluiere pentru Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti-Ilfov face parte din solicitarile de dotare pentru anul 2018 ale ISU, transmite sambata Primaria Capitalei, precizand ca face anual astfel de achizitii pentru ISU, in limita fondurilor disponibile. continuă pe Adevărul

Primaria Capitalei, despre achizitia de fluiere pentru ISU Bucuresti: Face parte, impreuna cu alte produse, din solicitarile de dotare pentru anul 2018 ale ISU

Achizitia celor 2. 000 de fluiere pentru Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti-Ilfov face parte din solicitarile de dotare pentru anul 2018 ale ISU, transmite sambata Primaria Capitalei, precizand ca face anual astfel de achizitii pentru ISU, in limita fondurilor disponibile.

OLX si Gemius intra in conducerea IAB Romania: cine va face parte din viitorul Consiliu Director al Asociatiei?

IAB Romania a decis in ultima Adunare Generala a Asociatilor sa completeze Consiliul Director al Asociatiei cu reprezentantii companiilor Gemius si OLX, crescand astfel reprezentativitatea la nivel de piata si accentuand implicarea IAB in furnizarea de.

Primaria Capitalei cumpara 2.000 de fluiere cu 39 lei bucata

Primaria Capitalei cumpara 2. 000 de fluiere din metal cromat pentru situatii de urgenta cu 39 lei/bucata, de la firma LIDLE COM SRL, valoarea achizitiei fiind de 78. 000 lei, in urma unei proceduri de cumparare directa. Achizitia a fost finalizata pe 28 august. Interesant este pretul unui fluier deoarece la a o simpla cautare pe internet, pretul unui fluier metalic cu bila variaza intre cativa lei si 25 lei, iar la o achizitie atat de mare costurile trebuie sa fie si mai mici. Totusi, in anuntul de pe site-ul de licitatii nu se precizeaza daca acesta mai are si alte caracteristici speciale.

Primaria Capitalei a achizitionat fluiere in valoare de peste 16.000 de euro

Primaria Municipiului Bucuresti a cumparat, potrivit portalului de achizitii publice, 2. 000 de fluiere cu bila, in valoare de 78. 000 de lei, mai exact 16. 800 de euro. Acestea vor fi intrebuintate in situatii de urgenta si valoreaza 40 de lei bucata.

Primaria Capitalei: 510 cupluri au obtinut aprobarea de a primi vouchere in valoare de 13.800 de lei pentru fertilizare in vitro

Primaria Capitalei anunta ca 510 cupluri au obtinut aprobarea de a primi voucherele in valoare de 13. 800 de lei pentru fertilizare in vitro, in programul derulat de municipalitate O sansa pentru cuplurile infertile. Alte 100 de dosare vor fi analizate in perioada urmatoare.

UPDATE Comisia Europeana neaga demararea unei anchete pentru a verifica cele 22 de companii infiintate de Primaria Capitalei

Site-ul capital. ro informa, joi dimineata, ca oficialii europeni au demarat o investigatie oficiala privind infiintarea celor 22 de companii din subordinea Primariei Capitalei, ei suspectand incalcarea tratatului european de concurenta. De cealata parte, Comisia Europeana neaga, intr-un raspuns pentru G4Media. ro, ca ar avea in curs o astfel de investigatie.

Comisia Europeana ancheteaza cele 22 de companii infiintate de Primaria Capitalei

Oficialii europeni au demarat o investigatie oficiala privind infiintarea celor 22 de companii din subordinea Primariei Capitalei, ei suspectand incalcarea tratatului european de concurenta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2545 seconds )