Libnet.ro
UNICEF

20:31

Primaria Capitalei, dispusa sa plateasca circa 2,5 milioane de euro pentru asfaltarea unui km de strada

Hotnews Hotnews,
 Primaria Capitalei, dispusa sa plateasca circa 2,5 milioane de euro pentru asfaltarea unui km de strada

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat Administratiei Strazilor sa cheltuiasca 5,8 milioane de euro pentru asfaltarea a 5 strazi din Bucuresti cu o lungime insumata de 2. 317 metri. Astfel, municipalitatea este dispusa sa plateasca circa 2,5 milioane de euro pentru asfaltarea unui km de strada, pretul final urmand insa sa se stabileasca insa in urma unei licitatii. continuă pe Hotnews

Celebra Roata mare din parcul Herastrau, demolata de Primaria Capitalei. Instalatia era amplasata ilegal pe domeniul public

Primaria Capitalei a inceput demolarea parcului de distractii din Parcul Herastrau, urmand sa fie pusa la pamant inclusiv celebra Roata mare. Instalatiile de agrement apartin firmei Dino Park Invest, iar reprezentantii municipalitatii sustin ca societatea nu detine nici un document legal de amplasare a acestora pe domeniul public. In locul parcului de distractii va fi amenajat un nou loc de joaca pentru copii.

Primaria Capitalei desfiinteaza Roata Mare din Herastrau

Inspectorii Primariei Capitalei au inceput desfiintarea instalatiilor de agrement din Parcul Herastrau, printre care Roata Mare, cursa de cai, pista de masinute, trambuline si alte constructii cu caracter provizoriu.

Primaria Capitalei avizeaza administrativ viitorul Parc Natural Vacaresti

Zona naturala situata pe arealul Lacului Vacaresti din Bucuresti, care are o suprafata de 183 de hectare si care ar putea deveni viitorul Parc Natural Vacaresti, va fi avizata administrativ de consilierii generali ai Capitalei, potrivit unui proiect.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2281 seconds )