Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primaria Capitalei: Doi operatori au depus oferte pentru cele 100 de autobuze electrice

Adevărul Adevărul,
Primaria Capitalei: Doi operatori au depus oferte pentru cele 100 de autobuze electrice

Primaria Capitalei anunta ca doi operatori - asocierea Bozankaya Otomotiv Makina Imalat Ithalat ve Ihracat A. Turcia) si SILEO GmbH Germania), respectiv New Kopel Car Import Romania - Otopeni, reprezentant al companiei BYD - China) - au depus oferte pentru cele o suta de autobuze electrice si statiile de incarcare lenta. continuă pe Adevărul

Cine e Costica Constanda si cum va primi de la Primaria Capitalei o suma fabuloasa. Gabriela Firea spune ca nu are bani

Primaria Capitalei are de achitat o datorie colosala omului de afaceri Costica Constanda. Evident, Gabriela Firea spune ca institutia pe care o conduce n-are acesti bani, dar ii va gasi, pe undeva, prin contributiile tuturor bucurestenilor. Suma trebuie data de Primaria Capitalei ca despagubire si este o decizie de instanta. Este evident ca o institutie [] .

Gabriela Firea, prima reactie dupa decizia ICCJ in cazul Constanda: Primaria Capitalei vrea o executare amiabila! Primaria Capitalei NU are acesti bani (VIDEO)

Satul Francez revine la Primaria Capitalei, insa institutia trebuie sa-i plateasca omului de afaceri Costica Constanda despagubiri de circa 94 milioane de euro, plus penalitati, in total circa 115de milioane.

EXCLUSIV Administratorul public al Bucurestiului a transmis directiilor din Primaria Capitalei o scrisoare care atesta situatia financiara dezastruoasa si cere limitarea cheltuielilor

Administratorul public al Bucurestiului, Sorin Chirita, a transmis pe 5 iunie directiilor din Primaria Capitalei, institutiilor din subordine si companiilor municipale o scrisoare care atesta situatia financiara dezastruoasa de la Primaria Capitalei din cauza scaderii cotelor defalcate din TVA ce ajung la administratia locala. Mai exact, in primele 5 luni ale anului, veniturile au scazut cu 15 %, iar in acest ritm, pana la finalul anului se estimeaza o scadere de pana la 35%. Sorin Chirita cere institutiilor din subordinea Primariei Capitalei sa diminueze cheltuielile si sa faca investitii noi doar daca sunt strict necesare.

Cum a ajuns Primaria Capitalei sa-i datoreze 115 milioane de euro omului de afaceri Costica Constanda

Primaria Capitalei trebuie sa-i plateasca omului de afaceri Costica Constanda circa 115 milioane de euro, potrivit unei sentinte definitive date la inceputul saptamanii de inalta Curte de Casatie si Justitie. Banii trebuie platiti din bugetul primariei, adica din taxele si impozitele platite de noi. Cu acesti bani s-ar putea face patru pasaje subterane asemanatoare celui de la Piata Sudului sau s-ar putea cumpara alte 400 de autobuze noi. Cum s-a ajuns aici si de ce a dat Costica Constanda Primaria Capitalei in judecata?.

Primaria Capitalei sustine ca a propus-o pe Alexandra Dobre in Consiliul de Administratiei de la Spitalul Filantropia pentru experienta sa manageriala

Primaria Capitalei sustine ca Alexandra Dobre a fost propusa ca reprezentant in Consiliul de Administratie al Spitalului Filantropia avandu-se in vedere experienta sa manageriala, iar primarul general nu atributii in numirea presedintelui Consiliului de Administratie. Alexandra Dobre 26 de ani), fosta consiliera a lui Gabriel Oprea, fara nicio experienta in sanatate, a fost aleasa in functia de presedinte al Consiliului de Administratie al Spitalului Filantropia, iar alegerea ei in aceasta functie ar fi determinat o revolta a angajatilor spitalului.

Primaria Capitalei sustine ca a propus-o pe Alexandra Dobre in Consiliul de Administratie de la Spitalul Filantropia pentru experienta sa manageriala

Primaria Capitalei sustine ca Alexandra Dobre a fost propusa ca reprezentant in Consiliul de Administratie al Spitalului Filantropia avandu-se in vedere experienta sa manageriala, iar primarul general nu are atributii in numirea presedintelui Consiliului de Administratie. Alexandra Dobre 26 de ani), fosta consiliera a lui Gabriel Oprea, fara nicio experienta in sanatate, a fost aleasa in functia de presedinte al Consiliului de Administratie al Spitalului Filantropia, iar alegerea ei in aceasta functie ar fi determinat o revolta a angajatilor spitalului.

Verdict final in cazul Constanda: Satul Francez revine la Primaria Capitalei, care ar trebui sa-i plateasca omului de afaceri aproape 130 milioane de euro, cu tot cu dobanzi

Satul Francez revine la Primaria Capitalei, insa institutia trebuie sa-i plateasca omului de afaceri Costica Constanda despagubiri de circa 94 milioane de euro, plus penalitati, potrivit unei decizii definitive date marti de inalta Curte de Casatie si Justitiei, in procesul care a durat aproape 10 ani. Cu tot cu penalitati, Constanda spune ca municipalitatea trebuie sa-i dea 130 milioane de euro.

UPDATE Verdict final in cazul Constanda: Satul Francez revine la Primaria Capitalei, care ar trebui sa-i plateasca omului de afaceri aproape 130 milioane de euro, cu tot cu dobanzi / Ce spune Gabriela Firea

Satul Francez revine la Primaria Capitalei, insa institutia trebuie sa-i plateasca omului de afaceri Costica Constanda despagubiri de circa 94 milioane de euro, plus penalitati, potrivit unei decizii definitive date marti de inalta Curte de Casatie si Justitiei, in procesul care a durat aproape 10 ani. Cu tot cu penalitati, Constanda spune ca municipalitatea trebuie sa-i dea 130 milioane de euro.

UPDATE Verdict final in cazul Constanda: Satul Francez revine la Primaria Capitalei, care ar trebui sa-i plateasca omului de afaceri peste 115 milioane de euro, cu tot cu dobanzi / Ce spune Gabriela Firea

Satul Francez revine la Primaria Capitalei, insa institutia trebuie sa-i plateasca omului de afaceri Costica Constanda despagubiri de circa 115 milioane de euro, potrivit unei decizii definitive date marti de inalta Curte de Casatie si Justitiei, in procesul care a durat aproape 10 ani. Constanda spune ca municipalitatea trebuie sa-i dea 130 milioane de euro, deoarece mai are o sentinta definitiva care obliga PMB sa plateasca circa 18 milioane de euro.

Firea: Primaria Capitalei si cele de sector sunt in faliment nedeclarat, gaura de un 1 miliard

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea recunoaste ca situatia este foarte grava in Bucurestiul si se poate vorbi despre un faliment nedeclarat, iar ultima speranta este premeierul Viorica Dancila, conform realitatea. net. Reamintim faptul ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2534 seconds )