Libnet.ro
UNICEF

22:45

Primaria Capitalei a emis autorizatia de construire pentru pasajul de la Doamna Ghica Gabriela Firea: Urmeaza devierea si modernizarea tuturor retelelor edilitare din zona

Hotnews Hotnews,
 Primaria Capitalei a emis autorizatia de construire pentru pasajul de la Doamna Ghica Gabriela Firea: Urmeaza devierea si modernizarea tuturor retelelor edilitare din zona

Primaria Capitalei a emis autorizatia de construire pentru pasajul de la Doamna Ghica, a anuntat primarul general, Gabriela Firea, pe pagina de Facebook. in prima etapa vor avea loc lucrarile de deviere a retelelor edilitare. Lucrarile la pasaj se vor finaliza in 12 luni, iar costul estimat este de 28 de milioane de euro. Constructor este Trustul de Cladiri Metropolitane Bucuresti, una dintre companiile municipale infiintate de Gabriela Firea. continuă pe Hotnews

Primaria Capitalei a emis autorizatia de construire pentru pasajul de la Doamna Ghica

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat luni ca a semnat autorizatia de construire privind lucrarile de la Pasajul suprateran Doamna Ghica.

Primaria Capitalei a imprejmuit rondul de la Universitate pentru lucrarile de amplasare a statuii lui IC Bratianu

Primaria Capitalei a imprejmuit rondul de la Universitate pentru lucrarile de amplasare a statuii lui IC Bratianu. Statuia promisa pentru Centenar costa circa 16,6 milioane lei si este o reproducere dupa monumentul public omagial construit in anii 1902-1903 de Ernest-Henri Dubois si Petre Antonescu. Firma care face reproducerea este Exorno Studio.

Primaria Capitalei vrea sa aloce peste 3 milioane de euro pentru cladirea in care se afla Club A

Primaria Capitalei, prin Administratia Municipala pentru Consolidarea Lucrarilor cu Risc Seismic AMRCCRS), a lansat o licitatie de 14,62 milioane lei 3,08 milioane euro) pentru a consolida cladirea din Strada Blanari nr. 14, unde se afla si Club A, potrivit unui anunt publicat pe platforma SICAP.

Cum arata apartamentele pentru medici puse la dispozitie de Primaria Capitalei - VIDEO

70 de apartamente sunt pregatite pentru medicii din Bucuresti. Primaria Capitalei a investit, in total, 20 de milioane de euro in apartamente destinate cadrelor medicale. Acestea se vor muta cu chirie in noile.

Dan Barna, despre candidatul USR-PLUS la Primaria Capitalei: Daca e Nicusor Dan, nu e problema

Presedintele USR, Dan Barna, a precizat, vineri seara, intr-o emisiune la B1 TV, ca Alianta USR-PLUS va sustine pentru Primaria Capitalei candidatul cu cea mai buna pozitie, iar daca acesta este Nicusor Dan, nu e nicio problema.

Cum isi va alege USR-PLUS candidatul pentru Primaria Capitalei. Dan Barna: Eu sunt consecvent mesajului pe care l-am dat de doi ani de zile (VIDEO)

Dan Barna, prezidentiabilul USR-PLUS, a explicat, in direct pe B1TV, ca Alianta isi va alege candidatul pentru Primaria Capitalei in functie de nivelul de incredere al electoratului, precizand ca n-ar avea ni.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )