Libnet.ro
UNICEF

00:07

Primaria Capitalei explica pentru prima data ce vor face cele 22 de companii municipale, la cateva luni dupa ce au fost infiintate

Hotnews Hotnews,
 Primaria Capitalei explica pentru prima data ce vor face cele 22 de companii municipale, la cateva luni dupa ce au fost infiintate

Primaria Capitalei explica pentru prima oara ce vor face cele 22 de companii municipale infiintate de institutie in urma cu cateva luni. Astfel, in linii mari, acestea vor presta majoritatea serviciilor pentru care pana acum municipalitatea avea contracte cu operatori privati, dar si o parte din activitatile prestate de regiile si institutiile din subordinea Primariei. Astfel, vor desfiinta actualele Regii si Administratii: Administratia Strazilor, Administratia Lacuri-Parcuri, Administratia Fondului Imobiliar. In ceea ce priveste personalul care ramane pe dinafara, acesta ar urma sa fie preluat de companiile municipale. continuă pe Hotnews

Sibiu: Pentru prima data, municipiul va avea un buget participativ

Pentru prima data, Sibiul va avea un buget participativ, ceea ce va insemna in acest an ca 154. 000 de lei vor finanta proiecte ale cetatenilor, de interes local, la propunerea filialei USR si a presedintelui acestui partid, Dan Barna, deputat de Sibiu, scrie Agerpres.

Un portavion american va vizita Vietnamul, pentru prima data dupa razboiul intre cele doua tari

Un portavion american ar putea acosta in portul Danang, in luna martie a acestui an. Evenimentul ar fi prima actiune de acest fel dupa razboiul din Vietnam, au anuntat autoritatile militare din cele.

Simona Halep s-a calificat pentru prima data in finala turneului Australian Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat in premiera in finala turneului Australian Open, astazi, la Melbourne, dupa ce a invins-o in penultimul act pe germanca Angelique Kerber, cu 6-3, 4-6, 9-7, potrivit Agerpres.

Sanda Ladosi, sanctionata de Gabriela Firea. Circul Globus a fost amendat de Primaria Capitalei

Circul Globus, condus de Sanda Ladosi, a fost amendat de Primaria Capitalei pentru ca nu a grabit re.

80 de medicamente, autorizate pentru prima data in Moldova

80 de preparate medicamentoase au fost autorizate recent pentru prima data in Republica Moldova. Majoritatea 68,8%) sunt produse in tarile Uniunii Europene. De productie locala sunt 4,8% din medicamente.

Colaborare intre Primaria Capitalei si Asociatia Colectiv GTG 300, pentru construirea unei maternitati in curtea Spitalului de Urgenta Sf. Ioan

Primaria Capitalei va lua masuri pentru construirea unei maternitati in curtea Spitalului Clinic de Urgenta Sf. Ioan, in baza unui protocol de colaborare cu Asociatia Colectiv GTG 300, informeaza municipalitatea.

Conducerea Circului Bucuresti, sanctionata de Primaria Capitalei pentru ca nu a protejat animalele

Circul Globus a fost amendat de Primaria Capitalei pentru ca nu a grabit relocarea animalelor salbatice in gradini zoologice. Reactia vine dupa ce pe retelele de socializare a aparut o filmare cu tigri .

Circul Globus, amendat de Primaria Capitalei dupa imagini aparute in spatiul public cu animale salbatice tinute in custi, afara

Circul Globus a fost amendat de Primaria Capitalei pentru ca nu a grabit relocarea animalelor salbatice in gradini zoologice, dupa ce in spatiul public au aparut imagini cu animale tinute in custi, afara, in curtea institutiei, relateaza News. ro. Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) a interzis de la inceputul anului trecut folosirea animalelor in circ si a eliminat dresura din obiectul de activitate al Circului Globus, masuri luate dupa ce 11 animale ale institutiei au murit intr-un incendiu.

Primaria Capitalei: reabilitarea Hotelului Concordia va incepe in primavara

Primaria Capitalei a anuntat miercuri ca reabilitarea Hotelului Concordia, cladirea monument istoric.

Elevii si prescolarii nu vor face cursuri miercuri, de Ziua Unirii Principatelor

Elevii si prescolarii nu vor face cursuri miercuri, cand se sarbatoreste Ziua Unirii Principatelor Romane. Urmatoarea vacanta, cea intersemestriala, este programata intre 3 si 11 februarie.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )