Libnet.ro
UNICEF

17:00

Primaria Capitalei va face, incepand cu anul 2019, recensamantul animalelor de companie din oras

Hotnews Hotnews,
 Primaria Capitalei va face, incepand cu anul 2019, recensamantul animalelor de companie din oras

Primaria Capitalei, prin Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor, va face, incepand cu anul 2019, recensamantul animalelor de companie din oras, potrivit unui proiect adoptat marti de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Recensamantul va dura 2 ani, iar proprietarii animalelor trebuie sa declare ce fel de animal detin, ce rasa este, specie, culoare, talie, sex, varsta. continuă pe Hotnews

Primaria Capitalei face si ea o baza de date pentru inregistrarea cainilor si pisicilor cu stapan si va microcipa animalele gratuit

Primaria Capitalei prin Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor vrea sa identifice, microcipeze si inregistreze in baza de date un numar de maximum 5000 de caini si 5000 de pisici fara pedigree, cu detinator, aflate in proprietatea persoanelor fizice, cu domiciliul sau resedinta in Municipiul Bucuresti. Reamintim ca in paralel, din 2015, exista obligatia ca detinatorii de caini sa-i inregistreze in Registrul Electronic al Cainilor cu Stapan, gestionat de Colegiul medicilor veterinari.

Consiliul General a prelungit termenul de valabilitate a eco-voucherelor emise de Primaria Capitalei pana pe 30 noiembrie 2019

Consiliul General a prelungit termenul de valabilitate a eco-voucherelor emise de Primaria Capitalei in cadrul Programului de stimulare a eliminarii din traficul bucurestean a autovehiculelor cu grad ridicat de poluare, cu care se pot cumpara si electrocasnice, cu inca 2 luni, respectiv pana la data de 30. Totodata, s-a aprobat prelungirea perioadei de decontare a acestora pana la 30.

Primaria Capitalei vrea sa se imprumute circa 575 milioane lei pentru a refinanta emisiunea de obligatiuni din 2015

Primaria Capitalei va contracta o finantare rambursabila in valoare totala de pana la 574. 000 lei inclusiv cupoane obligatiuni), cu o perioada de maturitate de pana la 10 ani, pentru refinantarea datoriei publice locale provenite din emisiunea de obligatiuni realizata de Municipiul Bucuresti in anul 2015. La randul sau, creditul din 2015 a fost luat pentru a refinanta o emisiune de obligatiuni facuta de municipalitate in 2005.

Primaria Capitalei vrea sa delege serviciul de parcari catre o companie municipala

Primaria Capitalei vrea sa delege catre Compania Municipala Parking serviciul de parcari, potrivit unui proiect CGMB. Acest lucru inseamna ca explotarea si incasarea tarifelor se va face de catre Compania Municipala, ceea ce se traduce intr-un inventar de 20 de milioane de euro.

Nicusor Dan: in 2017, Dan Barna mi-a promis public ca sprijina candidatura mea pentru Primaria Capitalei, indiferent ca revin in USR sau raman independent

Nicusor Dan, care s-a inscris in cursa interna din USR pentru desemnarea candidatului la Primaria Capitalei, spune ca in 2017 liderul USR, Dan Barna, si-a exprimat public sustinerea pentru candidatura sa in Bucuresti, indiferent ca va reveni in USR sau va ramane independent.

UPDATE Primaria Capitalei va acorda 3000 de vouchere de 15.000 lei pentru schimbarea taxiurilor sub Euro 6. Opozitia acuza ca ar fi ajutor de stat

Primaria Capitalei va demara un program de stimulare a eliminarii din serviciul public de transport local in regim de taxi a autoturismelor taxi cu norma de poluare sub EURO 6 - RABLA TAXI - in cadrul caruia va acorda 3000 de eco-vouchere in valoare de 15. 000 leieco-voucher, in perioada 2020-2021, potrivit unui proiect adoptat de majoritatea PSD din Consiliul General. Proiectul a fost pus pe ordinea de zi suplimentara, fara sa fie postat inainte in dezbatere publica.

Nicusor Dan s-a inscris in cursa interna din USR pentru desemnarea candidatului la Primaria Capitalei

Nicusor Dan anunta ca s-a inscris in cursa interna din USR pentru desemnarea candidatului la Primaria Capitalei, el precizand ca sondajele arata recurent ca este omul politic din opozitie cu cea mai mare intentie de vot a bucurestenilor.

Nicusor Dan intra in cursa interna a USR pentru Primaria Capitalei, dar sustine ca nu revine si in partid. Ce a raspuns cand a fost intrebat de B1.RO daca a discutat cu Dan Barna despre candidatura (FOTO)

Nicusor Dan si-a anuntat oficial intrarea in cursa interna a USR pentru a fi desemnat drept candidat al formatiunii, pe care de altfel a si fondat-o dar din care a plecat, pentru Primaria Capitalei. Contactat.

Nicusor Dan, intrebat de B1.RO daca a discutat cu Dan Barna intrarea in cursa interna a USR pentru Primaria Capitalei: Si-a exprimat public sustinerea in urma cu 2 ani (VIDEO)

Nicusor Dan si-a anuntat, intr-o conferinta de presa organizata marti, oficial intrarea in cursa interna a USR pentru desemnarea candidatului pentru Primaria Capitelei in alegerile locale din vara lui.

Nicusor Dan s-a inscris in alegerile interne ale USR pentru desemnarea candidatului pentru Primaria Capitalei

Fostul presedinte USR, Nicusor Dan, s-a inscris in cursa interna a partidului pentru desemnarea candidatului la Primaria Capitala, anunta acesta intr-un comunicat de presa. Daca va fi desemnat, acesta se va lupta apoi cu Vlad Voiculescu pentru rolul de candidat comun al aliantei USR-PLUS.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )