Libnet.ro
UNICEF

11:31

Primaria Capitalei, incalzita cu un CALORIFER ELECTRIC. Gabriela Firea se lauda cu realizarile de anul acesta si anunta proiecte marete pentru anul viitor (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Primaria Capitalei, incalzita cu un CALORIFER ELECTRIC. Gabriela Firea se lauda cu realizarile de anul acesta si anunta proiecte marete pentru anul viitor (FOTO, VIDEO)

Problemele Capitalei incep de la Primarie. intr-un video postat pe Facebook de edilul Gabriela Firea, in care le povesteste bucurestenilor despre realizarile de anul acesta si proiectele marete din anii. continuă pe B1

VIDEO Imaginea simbol a administratiei Firea. in plina iarna, primarul Capitalei se incalzeste cu un calorifer electric

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a transmis luni un videoclip in care prezinta o parte din echipa sa din interiorul primariei. in imagini insa, Firea apare si un calorifer electric, semn ca institutia pe care o conduce foloseste metode alternative de incalzire.

VIDEO Gabriela Firea cu caloriferul electric in birou

Primarul general, Gabriela Firea, a postat pe pagina de Facebook un filmulet in care prezinta echipa cu care lucreaza, iar in imaginile din biroul sau apare un calorifer electric. Primarul a declarat de mai multe ori ca a facut investitii in reteaua de termoficare, iar numarul avariilor a scazut.

Cum arata ultimul sondaj pentru Primaria Capitalei, potrivit lui Nicusor Dan. Pe ce loc s-ar clasa Gabriela Firea

Nicusor Dan a facut cateva declaratii recent, cand a dezvaluit cum arata cel mai nou sondaj pentru Primaria Capitalei, dar si pe ce loc se claseaza Gabriela Firea. Totodata, acesta a oferit detalii de despre disputa sa cu Vlad Voiculescu de la PLUS, sustinand ca totul urmeaza sa se decida la nivelul aliantei. Cum arata .

Gabriela Firea il provoaca pe Ludovic Orban sa candideze la Primaria Capitalei

Gabriela Firea i-a propus, vineri, prim-ministrului Ludovic Orban sa candideze pentru un mandat la Primaria Capitalei.

Firea: PNL a sustinut contracte dubioase la Primaria Capitalei

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, vineri, la Antena 3, ca PNL a condus RADET in perioada 2009 - 2016 si ca liberalii nu sunt deloc straini de problemele Bucurestiului.

Decizia luata de Gabriela Firea. Parcul Unirii, la un pas sa fie redenumit in Parcul Teoctist Patriarhul. Ce se intampla cu statia de metrou

Conform unor surse din Primaria Generala a Capitalei, Gabriela Firea, Primarul General, ar dori sa puna pe ordinea de zi a sedintei de miercuri, 18 decembrie, un proiect prin care sa ceara redenumirea Parcului Unirii in Parcul Teoctist. Astfel aflam ca aceasta posibila propunere este inclusa intr-un proiect de hotarare facut public de consilierul general .

VLAD VOICULESCU: Pretul Spitalului Metropolitan prezentat de Gabriela Firea a devenit de 2,5 ori mai mare

Vlad Voiculescu, candidatul desemnat de PLUS pentru Primaria Capitalei, a scris pe Facebook, ca pretul Spitalului Metropolitan prezentat de Gabriela Firea a devenit de 2,5 ori mai mare, in doar doua zile, de la 400 de milioane la un miliard de euro. Cineva ma intreba daca sunt de parere ca e furaciune. I-am raspuns ca e incompetenta, a scris Vlad Voiculesc, relateaza News. ro.

Premiera: Primarul Gabriela Firea propune taierea celor 50 milioane lei alocati la inceputul anului pentru biserici, printre care 10 milioane lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului

Primarul Gabriela Firea propune taierea celor circa 50 milioane lei propusi pentru biserici la inceputul anului, printre care 10 milioane lei pentru catedrala Mantuirii Neamului, potrivit proiectului de rectificare bugetara aflat pe ordinea de zi a sedintei consiliului General de saptamana viitoare. in total, propunerea de rectificare bugetara este de circa 250 milioane lei, iar municipalitatea ramane cu un buget de 5,9 miliarde lei. in 2018, Primaria Capitalei a dat 121 milioane de lei la biserici, dintre care 45 milioane lei la Catedrala Mantuirii Neamului.

Reactia premierului Orban dupa ce Primaria Capitalei a cerut bani: Mi se pare o neobrazare!

Atac fara precedent lansat de premierul Ludovic Orban la adresa primarului general al Capitalei, Gabriela Firea.

Gabriela Firea cere dublarea bugetului Capitalei. Orban: Este o neobrazare

Edilul Capitalei, Gabriela Firea, solicita dublarea contributiei statului la bugetul Bucurestiului, lucru catalogat de premierul Ludovic Orban drept o neobrazare.

ştiri de la B1

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )