Libnet.ro
UNICEF

12:31

Primaria Capitalei: A inceput cel de-al treilea tratament de combatere a tantarilor

Antena3 Antena3,
Primaria Capitalei: A inceput cel de-al treilea tratament de combatere a tantarilor

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Compania Municipala Eco Igienizare Bucuresti S. , a demarat in noaptea de 15-16 iulie cel de-al treilea tratament de combatere a tantarilor. Panain prezent, in. continuă pe Antena3

Primaria Capitalei: A inceput cel de-al treilea tratament de combatere a tantarilor

In noaptea de 15-16 iulie, a inceput cel de-al treilea tratament de combatere a tantarilor. Tratamentele sunt aplicate zilnic, in intervalul 21:00 - 07:00. incepand de marti, au fost extinse si tratamentele de indepartare a sobolanilor. Acestea sunt aplicate in intervalul 08:00 - 16:00, de la exterior catre interiorul orasului.

Personajul controversat care-l sustine pe Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei. Reactia fostului lider al USR

Nicusor Dan, fost lider al USR care vrea sa candideze pentru Primaria Capitalei, ar fi sustinut in continuare de sfetnicul sau Matei Paun, persoana care ar avea legaturi financiare cu Rusia, arata bucurestiul. ro. Firma la care Paun are calitatea co-fondator - BAC Romania Balkan Advisory Company SRL) - a facut afaceri cu societati din Federatia Rusa, la cel mai inalt nivel, potrivit constanta. ro.

Disputa intre USR, PLUS SI PNL pe nominalizarea lui Nicusor Dan in cursa pentru primaria Capitalei

Tabara anti-Barna din actualul USR il prefera si il sustine pe Nicusor Dan la primaria Capitalei. Motivatia acestora vine pe fondul experientei sale in zona de patromoniu bucurestean. Inclusiv tabara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )