Libnet.ro
UNICEF

19:00

Primaria Capitalei ofera vouchere in valoare de 17.000 de lei pacientelor cu cancer la san pentru teste

Antena3 Antena3,
Primaria Capitalei ofera vouchere in valoare de 17.000 de lei pacientelor cu cancer la san pentru teste

Primaria Capitalei va acorda vouchere in valoare de 17. 000 de lei pacientelor cu cancer la san pentru testele genetice recomandate de medici, potrivit unui proiect de hotarare aprobat joi in sedinta Consiliului. continuă pe Antena3

Primaria Capitalei ofera bani copiilor care au nevoie de aparat dentar. Ce suma a promis Gabriela Firea

Primaria Capitalei va oferi 750 de lei elevilor de pana in 16 ani din scolile din Capitala pentru a-si pune aparat dentar, potrivit unui proiect de hotarare aprobat joi in sedinta Consiliului General al.

Primaria Capitalei achizitioneaza locuinte pentru personalul medical

Primaria Capitalei a publicat anuntul pentru achizitia primelor 100 de locuinte din pachetul de 600 de unitati locative destinate personalului medical din spitalele aflate in subordinea Administratiei Spitalelor si.

Primaria Capitalei vrea sa demareze negocieri cu Dragos Savulescu pentru cumpararea Parcului Verdi, situat in zona Floreasca

Primaria Capitalei vrea sa demareze procedura de cumparare a 3,3 hectare din Parcul Verdi din Capitala, situat in zona Floreasca, potrivit unui proiect care se va analiza in sedinta de joi a Consiliului General al Municipiului Bucuresti.

Sedinta la Primaria Capitalei: Planul Integrat de Calitate a Aerului, ajutor pentru prezervarea fertilitatii bolnavilor de cancer, eliminarea nosocomialelor

Planul Integrat de Calitate a Aerului 2018-2020 va fi dezbatut joi in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB). Planul propune masuri pentru reducerea emisiilor din traficul rutier prin instituirea unei taxe de acces in centrul Capitalei, salubrizarea mai eficienta a strazilor, promovarea, imbunatatirea si extinderea transportului public si eliminarea autovehiculelor vechi din circulatie.

Primaria Capitalei va acorda granturi elevilor cu media generala peste 8,5

Vesti bune pentru elevii bucuresteni cu rezultate bune la invatatura. Astfel, cei care vor obtine media generala peste 8,5 vor primi din partea Primariei Capitalei diferite sume de bani, dupa ce, in sedint.

Incidente la Primaria Capitalei: un barbat care a pus la portavoce huiduileile de pe Arena Nationala la adresa Gabrielei Firea, luat cu duba

Sedinta de consiliu general care a are loc joi la sediul Primariei Capitalei nu a fost lipsita de incidente: mai multi oameni au protestat spontan, spunand ca primarita Gabriela Firea nu-i reprezinta iar un barbat care a pus la portavoce huiduielile de pe Arena Nationala la adresa edilului a fost luat cu duba de jandarmi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )