Libnet.ro
UNICEF

08:30

Primaria Capitalei: Peste 500 de utilaje de deszapezire sunt pregatite sa actioneze in Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Primaria Capitalei: Peste 500 de utilaje de deszapezire sunt pregatite sa actioneze in Bucuresti

Peste 500 de utilaje de deszapezire sunt pregatite sa actioneze in toate sectoarele Capitalei, in noaptea de duminica spre luni, cele mai multe, 138, fiind in Sectorul 4, a anuntat Primaria Capitalei, intr-un comunicat. continuă pe Hotnews

Firea: Peste 500 de utilaje de deszapezire sunt pregatite sa actioneze in toate sectoarele Capitalei

Primarul General al Capitalei a convocat un comandament de iarna pentru a lua masurile necesare, astfel incat bucurestenii sa nu fie afectati de ploaia, lapovita si ninsorile ce vor veni in.

Primaria Capitalei investeste 12.500.000 lei in bicicletele populatiei

Primaria Capitalei a decis sa cheltuie cateva milioane de euro pentru acordarea de vouchere cadou destinate achizitionarii de biciclete. O hotarare mai veche a Consiliului General al Municipiului Bucuresti va fi pusa in practica incepand cu saptamana in curs, alti 25. 000 de bucuresteni urmand sa beneficieze de aceasta.

Peste 500 de soferi au ramas fara permis de conducere intr-o singura zi

In cadrul actiunilor desfasurate pentru siguranta cetatenilor, prevenirea faptelor antisociale si mentinerea ordinii si sigurantei publice, politistii au intervenit, in ultimele 24 de ore, la peste 2. 400 de evenimente, au aplicat peste 7. 800 de sanctiuni contraventionale si au constatat aproape aproape 750 de infractiuni.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )