Libnet.ro
UNICEF

17:01

Primaria Capitalei da peste un milion de lei pentru un raport cu privire la demolarea turnului Cathedral Plaza

Adevărul Adevărul,
Primaria Capitalei da peste un milion de lei pentru un raport cu privire la demolarea turnului Cathedral Plaza

Primaria Municipiului Bucuresti PMB) cauta consultanti pentru evaluarea constructiei Cathedral Plaza, turnul aflat langa Catedrala Sfantul Iosif din Bucuresti. Contractul este estimat la peste un milion de lei si este finantat de la bugetul local, avand o durata de sase luni din momentul adjudecarii, vizand inclusiv stabilirea modalitatilor de demolare a cladirii. continuă pe Adevărul

Primaria Braila are de dat 1 milion de lei pentru reabilitarea unei fantani arteziene de patrimoniu dar nu gaseste nicio firma interesata sa preia lucrarea

Braila s-ar putea mandri cu un monument care a infrumusetat centrul vechi al orasului vreme de mai bine de 100 de ani. Din pacate, starea in care se afla de peste un deceniu si jumatate acest obiectiv nu poate fi motiv de mandrie. Este vorba despre fantana arteziana din Piata Traian, pe care acum autoritatile locale incearca fara succes sa o reabiliteze.

FOTOGALERIE Primaria Capitalei a indepartat stalpisorii care delimitau pista de biciclete de pe bd. Buzesti de carosabil

Primaria Capitalei a indepartat stalpisorii care delimitau pista de biciclete de pe bd. Buzesti de carosabil. Acum intre biciclisti si masini a ramas doar o linie alba trasata cu vopsea pe asfalt. Separatoarele ii protejau pe biciclisti de masini si impiedicau autoturismele sa foloseasca pista pe post de loc de parcare. UPDATE Reprezentantii Primariei Capitalei au declarat pentru HotNews. ro ca stalpisorii au fost scosi deparece au fost deteriorati de catre soferi si vor fi inlocuiti cu unii mai rezistenti dupa ce se obtine avizul de la Comisia de circulatie din Primaria Capitalei.

Ghenele de gunoi din blocuri vor fi istorie: Primaria Capitalei vrea sa le desfiinteze

Primaria Capitalei pregateste o noua Strategie de functionare a serviciului de salubrizare in municipiu, iar, potrivit acesteia, in urmatorii ani, vor fi desfiintate ghenele si vor fi amenajate spatii de.

MT va primi 188 milioane lei pentru doua proiecte la metrou

Ministerul TransporturilorMT) va primi 188,525 de milioane de lei pentru doua proiecte de investitii: Magistrala IV de metrou proiect de 150 de milioane de lei) si legatura retelei de metrou cu Aeroportul International Henri Coanda, Otopeni proiect de 38,525 de milioane de lei), arata un comunicat transmis redactiei.

10 romani au platit deja pana la 80.000 de lei pentru Apple Watch placat cu aur

Zece romani au platit deja intre 50. 000 si 80. 000 de lei pe editia de lux a ceasului inteligent de la Apple, placat cu aur de 18k, scrie Adevarul. Pana in prezent peste 300 de romani au precomandat ceasul.

Guvernul aloca temporar 415 milioane lei pentru programe finantate din fonduri structurale

Guvernul a aprobat, prin Hotarare, alocarea temporara din venituri din privatizare, de catre Ministerul Finantelor Publice, a sumei de 415 milioane lei, in echivalent euro, in scopul asigurarii necesarului de finantare pentru luna mai 2015 al Autoritatilor de management pentru programele operationale finantate din fonduri structurale in cadrul Obiectivului Convergenta.

Guvernul a aprobat un proiect de lege prin care aloca 188,5 milioane de lei pentru doua proiecte de investitii ale Metrorex

Guvernul a aprobat miercuri un proiect de lege in vederea alocarii Ministerul Transporturilor a sumei de 188,5 milioane de lei. Banii provin din sumele obtinute in urma scoaterii la licitatie prin platforma comuna a certificatelor de emisii de gaze cu efect de sera si ar urma sa fie utilizati pentru finantarea, in 2015, a doua proiecte de investitii ale Metrorex. Proiectul de lege urmeaza sa fie transmis Parlamentului.

Guvernul a aprobat alocarea temporara a 415 milioane de lei pentru programe finantate din fonduri structurale

Guvernul a aprobat, prin Hotarare, alocarea temporara din venituri din privatizare, de catre Ministerul Finantelor Publice, a sumei de 415 milioane lei, in echivalent euro, in scopul asigurarii necesarului de finantare pentru luna mai 2015 al Autoritatilor de management pentru programele operationale finantate din fonduri structurale in cadrul Obiectivului Convergenta.

Subventii de 20.000 de lei pentru romanii care vor sa-si cumpere masini electrice

Administratia Fondului pentru Mediu AFM) propune acordarea unei subventii de 20. 000 de lei la cumpararea unui autoturism electric. Reprezentantii Fondului doresc sa deruleze in paralel si o sesiune de finantare.

AFM cere 20.000 de lei pentru o masina electrica

Administratia Fondului pentru Mediu AFM) propune acordarea unei subventii de 20. 000 de lei la cumpararea unei masini electrice, urmand sa deruleze in paralel si o sesiune de finantare pentru amplasarea de prize, a declarat presedintele AFM Adrian Gearap, potrivit Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2769 seconds )