Libnet.ro
UNICEF

18:01

Primaria Capitalei va plati peste 2 milioane de lei pentru saci de dormit

România Liberă România Liberă,
Primaria Capitalei va plati peste 2 milioane de lei pentru saci de dormit

Primaria Capitalei va cumpara 16. 500 de saci de dormit cu peste doua milioane de lei, acesta fiind una dintre masurile impuse de Legea de protectie civila. continuă pe România Liberă

Primaria Capitalei cumpara saci de dormit in valoare de 2 milioane de lei

Primaria Capitalei va cumpara cu 2. 500 de lei, fara TVA, 16. 500 saci de dormit, in urma licitatiei deschise care a fost organizata ca parte din masurile luate conform Legii 481/2004 privind protectia.

Cupru Min, profit peste estimari: 8,1 milioane lei la noua luni

Productia companiei Cupru Min Abrud a depasit cantitatea bugetata pentru primele noua luni, iar profitul brut, de 8,13 milioane lei, a fost cu 13% mai mare fata de nivelul de 7,2 milioane lei estimat pe tot anul 2014.

Flanco estimeaza vanzari de 110 milioane lei de Black Friday si promite reduceri medii de 40%

Flanco Retail estimeaza vanzari de 110 milioane lei in cele trei zile de Black Friday, compania promitand reduceri medii de 35-45% si maxime, de 80%. Flanco are 87 de magazine, iar in editia 2013 a Black Friday a vandut de 72 milioane lei. Compania a avut in 2013 o cifra total de afaceri de 137 milioane euro.

Lichiditate de aproximativ 6 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 6 milioane lei 1,3 milioane euro).

Prezenta masiva: Peste 8 milioane de romani (44,09%) au votat pana la ora 16:00

Actualizare 16:23 Peste 8 milioane de romani au votat pana la ora 16, reprezentand 44,09% din totalul alegatorilor inscrisi pe listele electorale, scriu surse din presa, citand date preliminare ale BEC. --- * Diaspora: Peste 114. 000 de alegatori s-au prezentat la urne pana la ora 13:00 * Urban: 27,58%, rural: 26,72% BEC) * Melescanu nu voteaza la Paris, ca sa nu priveze alt roman de acolo de acest drept * Geoana a votat sa punem punct coabitarii politice * Predoiu a votat cu speranta intr-o Romanie normala * Chisinau: Bogdan Aurescu, o ora si jumatate la coada * Date preliminare BEC: 27,21% prezenta la nivel national pana la 13:00 * Ion Ambrinoc, student la Oxford: in Londra, coada se intinde pe 5 strazi * Melescanu indeamna romanii sa voteze la Nancy, unde nu este coada 385 km de Paris) * Melescanu, impresionat de multimea de votanti din Paris * Tariceanu a votat sa inchidem o pagina trista din istorie * Dan Diaconescu a votat pentru marirea alocatiilor, a pensiei si a salariului minim * Kelemen Hunor a votat pentru consens in temele majore * Boc a votat pentru consolidarea democratiei si a statului de drept * Iliescu a votat cu un baiat tanar * BEC pentru ora 10: Prezenta de 8,37% in urban si 8,72% in rural * Iohannis a votat pentru o Romanie puternica, a respectului si a prosperitatii * Londra: Ambasadorul Ioan Jinga sta la coada la ICR pentru vot * Prezenta la vot in Bucuresti pana la ora 10:00 date preliminare): 7,68%, fata de 5,76% in turul I * Basescu: Am votat impotriva instaurarii unui regim discretionar * Mii de romani la cozi in fata sectiilor din Paris, Torino, Munchen, Viena * Ponta: Am votat ca mamele, bunicii si copiii nostri sa traiasca intr-o tara mai buna * Antonescu, laconic dupa vot: Nimic special.

Sistemul nostru bancar va incheia anul cu pierderi de peste 2 miliarde lei

Sistemul bancar din tara noastra a intrat pe pierdere, la finalul lunii septembrie inregistrand un minus de 1,6 miliarde lei, dupa cum ne-a spus Nicolae Cinteza, directorul Directiei Supraveghere din cadrul Bancii Nationale a Romaniei. Domnia sa ne-a precizat, in cadrul unui interviu, ca bancile vor incheia acest an cu pierderi de peste 2 miliarde lei, care se datoreaza provizioanelor masive facute in acest an.

CNADNR va plati inca 26 de milioane de euro pentru finalizarea celor 52 de kilometri de autostrada construiti de Bechtel

Compania Nationala de Drumuri Nationale si Autostrazi CNADNR) cauta constructor pentru finalizarea celor 52 de kilometric de autostrada construiti de Bechtel in Romania, deschisi circulatiei in 2009-2010, intre Campia Turzii si Gilau, si realizati in proportie de 97%, estimand ca va plati pentru aceste lucrari pana la 114,4 milioane de lei 25,9 milioane de euro), cu TVA.

Flanco se asteapta la vanzari de 110 milioane lei de Black Friday

Ne asteptam ca anul acesta, de Black Friday, sa avem peste 2,5 milioane de vizitatori si vanzari de 110 milioane de lei, totul intr-un interval de 3 zile, atat in magazine cat si pe pagina web franco. ro. E un week-end pe care l-am pregatit timp de sase luni, eforturile si investitiile urmand sa se revada in aceste trei zile, a spus Sirbu.

Cemacon si-a majorat capitalul cu 7,69 milioane lei

Producatorul de blocuri ceramice Cemacon CEON) si-a majorat capitalul social cu 7,69 milioane de lei, la 8,21 milioane de lei, actionarii subscriind 87,42% din oferta de 8,8 milioane de lei, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti.

OTP Bank Romania, profit de 34,7 milioane lei, in primele noua luni

OTP Bank Romania a inregistrat un profit ajustat dupa impozitare de 34,7 milioane de lei, in primele noua luni ale acestui an, conform raportului publicat in Budapesta de catre OTP Group.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )