Libnet.ro
UNICEF

20:15

Primaria Capitalei a platit 1,7 milioane lei pentru concertul dedicat Zilei Europei. Actionarii firmelor contractate sunt abonati la banii publici (VIDEO)

B1 B1,
Primaria Capitalei a platit 1,7 milioane lei pentru concertul dedicat Zilei Europei. Actionarii firmelor contractate sunt abonati la banii publici (VIDEO)

Primaria Capitalei a platit circa 1,7 milioane lei pentru concertul din Piata Universitatii dedicat Zilei Europei, informeaza jurnalistii de la HotNews, citati de B1 TV. Partea interesanta este ca unul dintre. continuă pe B1

Primaria Capitalei a platit circa 1,7 milioane lei pentru concertul din Piata Universitatii, dedicat Zilei Europei. Cine sunt firmele care au castigat contractele

Primaria Capitalei, prin Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucuresti, a platit pentru organizarea evenimentelor dedicate Zilei Europei 1. 471 lei milioane lei, se arata intr-un raspuns trimis la solicitarea HotNews. ro. Banii au mers catre doua firme: Arena Events SRL si Acta Mediacom SRL, organizandu-se o procedura simplificata de atribuire a contractelor. Unul din actionarii de la Arena Events, Corneliu Ladin a fost martor atat in dosarul Ridzi, cat si in dosarul Gala Bute. Ladin a fost in trecut impresarul trupei O Zone, care s-a reunit la Bucuresti dupa 12 ani. Actionarul de la Mediacom a fost propus de UNPR anul trecut in consiliul de admnistratie al TVR, insa sustine ca s-a retras.

Primaria Capitalei vrea sa dea in administrarea Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania, unde Ecaterina Andronescu este membru fondator si presedinte al Sectiei Stiinte chimice, o cladire din centrul capitalei

Primaria Capitalei vrea sa dea in administrarea Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania, unde Ecaterina Andronescu este membru fondator si presedinte al Sectiei Stiinte chimice, o cladire din centrul capitalei, de pe strada Ilfov nr. 3, potrivit unui proiect de hotarare de Consiliu General ce va fi supus aprobarii joi. Lucrarile de amenajare si punere in functiune a imobilului se vor realiza prin grija si pe cheltuiala Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania, potrivit documentului citat. Totusi, Primaria a executat recent s-au executat lucrari la acoperisul si fatada imobilului.

Primaria Capitalei a lansat concursul Cel mai frumos balcon. Conditii de participare si valoarea premiilor

Primaria Capitalei, prin ARCUB, a lansat concursul Cea mai frumoasa fatada, cu premii in valoare totala de 214. 000 lei pentru cel mai frumos balcon, cea mai frumoasa gradina sau cea mai frumoasa fatada.

Primaria Capitalei vrea sa dea bani tinerilor casatoriti

Primaria Capitalei vrea sa acorde un stimulent financiar de 1500 lei net/familie pentru tinerii care se casatoresc, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu.

Primaria Capitalei anunta cresterea unor taxe

Primaria Capitalei doreste majorarea taxelor pentru evenimente desfasurate in Piata Constitutiei, Piata Victoriei, Piata George Enescu, Piata Universitatii si Piata Alba Iulia, potrivit unui proiect de.

Primaria Capitalei vrea sa acorde stimulente financiare tinerilor care se casatoresc

Primaria Capitalei vrea sa acorde un stimulent financiar de 1. 500 lei pentru tinerii care se casatoresc, se arata intr-un proiect aflat pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu General din 18 mai.

Primaria Capitalei vrea sa acorde un stimulent pentru casatorie tinerilor

Primaria Capitalei vrea sa acorde un stimulent de 1. 500 de lei net fiecarei familii de tinerii care se casatoresc, cu conditia ca cel putin unul dintre soti sa fie la prima casatorie si cel putin unul dintre ei sa aiba domiciliul sau resedinta in.

Primaria Capitalei vrea sa acorde 1.500 lei net/familie pentru tinerii care se casatoresc

Primaria Capitalei vrea sa acorde un stimulent financiar de 1500 lei net/familie pentru tinerii care se casatoresc, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu General de joi. Daca proiectul va fi adoptat, sumele vor fi acordate de Centrul de Servicii Comunitare Integrate pentru Tineri al Municipiului Bucuresti, pe baza unei cereri, precum si a unei copii conform cu originalul a certificatului de casatorie.

FOTOGALERIE Strada Anghel Saligny din Bucuresti, unde se afla una dintre intrarile in Primaria Capitalei, arata ca dupa bombardament

Strada Anghel Saligny din Bucuresti, unde se afla una dintre intrarile in Primaria Capitalei, arata ca dupa bombardament, fiind plina de gropi, cu bordurile rupte si fara locuri de parcare trasate. Artera nu a fost reabilitata de peste zece ani, unul dintre motive fiind faptul ca acolo se afla intrarea in santier, cladirea Primariei fiind in proces de consolidare, insa lucrarile s-au finalizat la inceputul acestui an, iar strada arata in continuare la fel.

Primaria Capitalei a lansat concursul Cea mai frumoasa fatada cu premii in valoare totala de 214.000 lei pentru cel mai frumos balcon, cea mai frumoasa gradina si cea mai frumoasa fatada

Primaria Municipiului Bucuresti, prin ARCUB, organizeaza, in perioada 16 mai - 26 iunie 2017, Concursul Cea mai frumoasa fatada, structurat pe trei sectiuni: Cea mai frumoasa fatada, Cel mai frumos balcon si Cea mai frumoasa gradina. Municipalitatea isi propune astfel sa recompenseze si sa incurajeze eforturile locuitorilor Capitalei care doresc sa contribuie la infrumusetarea orasului, fie ca sunt persoane fizice, persoane juridice sau asociatii de proprietari/locatari, potrivit unui comunicat emis de institutie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )