Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primaria Capitalei prelungeste, la cererea cetatenilor, perioada de inscriere la concursul Cea mai frumoasa fatada

Adevărul Adevărul,
Primaria Capitalei prelungeste, la cererea cetatenilor, perioada de inscriere la concursul Cea mai frumoasa fatada

Primaria Capitalei prelungeste, la cererea cetatenilor, pana in 20 august perioada de inscriere la concursul Cea mai frumoasa fatada, cu premii in valoare totala de 214. 000 lei pentru cel mai frumos balcon, cea mai frumoasa gradina sau cea mai frumoasa fatada. continuă pe Adevărul

CARTELUL GALBEN. Primaria Capitalei tolereaza 2.500 de taximetre neautorizate. Miza: acte pentru activitatea de taximetrie de 15 milioane de euro pe piata neagra |SERIAL EXCLUSIV ROMANIA LIBERA

Marile companii de taxi din Bucuresti se zbat sa recupereze un pachet de aproximativ 2. 500 de autorizatii de taxi, retrase de pe piata de primarul Sorin Oprescu in perioada 2010-2013. De atunci pana in prezent, firmele au folosit certificate de grefa in locul autorizatiilor de taxi. Complet ilegal, spune Primaria Capitalei. Dar, desi e ilegal, tot sefii din PMB au emis adrese catre ANAF prin care au cerut fiscalizarea aparatelor de taxat pentru firmele care practica ilegal taximetria.

Ministerul Energiei vrea sa vanda actiunile Elcen catre Primaria Capitalei

Ministerul Energiei a prezentat vineri, in sedinta de Guvern, o nota de informare prin care prezinta intentia de a vinde actiunile Elcen catre Primaria Capitalei, a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului, Alina Petrescu. Potrivit acesteia, Ministerul Energiei ar fi agreat aceasta solutie cu Primaria Capitalei, insa pentru vanzare actiunilor este nevoie de avizul Consiliului Concurentei. Trebuie precizat ca Elcen, controlat de Ministerul Energiei, este producator de energie termica. La randul sau, Primaria Capitalei detine Radet, distribuitor de energie termica. Radet are o datorie catre Elcen de peste 3,6 miliarde de lei.

Primaria Capitalei vrea sa construiasca o policlinica la Spitalul Victor Babes

Primaria Capitalei vrea sa construiasca, in noua luni, o policlinica la Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Tropicale Victor Babes, costurile lucrarilor fiind de 1,6 milioane de euro, din bugetul municipalitatii, potrivit unui proiect de hotarare adaugat suplimentar pe ordinea de zi si aprobat, ieri, in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB).

Firea sustine ca oamenii USR-ului i-au dat cu capul de pereti pe politistii locali aflati la Primaria Capitalei. Imaginile o contrazic (VIDEO)

A fost bataie in toata regula joi, la Primaria Capitalei. Mai multi bucuresteni au incercat sa intre cu forta in sala de sedinte a Consiliului general, pentru ca nu li s-a dat voie sa.

Scandal urias la Primaria Capitalei. Reactia Gabrielei Firea

Un scandal urias a avut loc la Primaria Capitalei. Mai multi cetateni au intrat cu forta in sala de sedinte. Oamenii au fortat usile si bariera facuta de politisti, fiind nemultumiti ca nu li s-a.

Primele imagini cu bataia de la Primaria Capitalei - VIDEO

A fost sedinta cu tipete la Primaria Capitalei. Mai multi cetateni au intrat cu forta in sala de sedinte. Oamenii au fortatusile si bariera facuta de politisti, fiind nemultumiti ca.

Scandal urias la Primaria Capitalei in aceste clipe. Altercatii cu fortele de ordine

Este scandal la Primaria Capitalei, in timpul sedintei de Consiliu General. Mai multe persoane sunt nemultumite ca nu pot participa la sedinta. Vom reveni cu amanunte.

Primaria capitalei spune ca, la solicitarea bucurestenilor, a prelungit perioada de inscrieri in concursul Cea mai frumoasa fatada

Perioada de inscriere la concursul cu premii in valoare totala de 214. 000 lei pentru cel mai frumos balcon, cea mai frumoasa gradina sau cea mai frumoasa fatada este prelungita de Primaria Municipiului Bucuresti pana pe 20 august ca urmare a solicitarilor venite din partea locuitorilor capitalei, potrivit unui comunicat al PMB.

O asociatie cere Avocatului Poporului sa verifice modul in care primarul general al Capitalei respecta dreptul cetatenilor de a participa la sedintele de Consiliu Local

Asociatia Funky Citizens solicita Avocatului Poporului sa analizeze modul in care este respectat dreptul legitim de participare a cetatenilor bucurestieni la sedintele Consiliului local. Memebrii Asociatiai isi exprima ingrijorarea ca Primaria Municipiului Bucuresti incalca repetat accesul la sedintele autoritatilor publice locale.

Scandal la Primaria Capitalei, dupa ce mai multi cetateni au fost impiedicati sa intre la sedinta CGMB

Sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB) a fost intrerupta azi in urma unui scandal, dupa ce politistii locali au impiedicat accesul cetatenilor, inclusiv reprezentanti ai societatii civile, care au vrut sa intre la sedinta, conform News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )