Libnet.ro
UNICEF

21:30

Primaria Capitalei ar putea introduce o noua taxa pentru acoperirea imprumutului destinat finalizarii statiei Glina

Adevărul Adevărul,
Primaria Capitalei ar putea introduce o noua taxa pentru acoperirea imprumutului destinat finalizarii statiei Glina

Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) ar putea adopta in sedinta din 24 octombrie cuantumul taxei municipale pentru apa uzata faza 2, in valoare de 0,07 leim3, pentru acoperirea imprumutului destinat cofinantarii proiectului privind finalizarea statiei de epurare Glina. continuă pe Adevărul

FOTO Cum arata statuia dedicata lui IC Bratianu, amplasata in rondul din Piata Universitatii si pentru care Primaria Capitalei a platit 16,6 milioane lei

Primaria Capitalei a finalizat statuia dedicata lui I. Bratianu, monumentul fiind amplasat de cateva zile in rondul din Piata Universitatii. Statuia a fost promisa de primarul Gabriela Firea pentru Centenar, dar este gata abia acum. Monumentul costa circa 16,6 milioane lei si este o reproducere dupa monumentul public omagial construit in anii 1902-1903 de Ernest-Henri Dubois si Petre Antonescu. Firma care a facut reproducerea este Exorno Studio. Inaugurarea, programata joia trecuta, nu a mai avut loc, urmasa familiei Bratianu venind degeaba de la Paris. intr-o postare facuta pe Facebook, primarul Gabriela Firea acuza PNL ca-si aroga pe nedrept merite pentru monument.

Noi mutari in PNL. Bujduveanu, ales liderul consilierilor generali liberali din Primaria Capitalei

Presedintele Tineretului National Liberal Bucuresti, Stelian Bujduveanu, a fost ales liderul consilierilor generali liberali la Primaria Capitalei. PNL are opt consilieri in aceasta structira.

Haltere: Noua medalii pentru Romania, in prima zi a Europenelor de juniori si tineret de la Bucuresti

Romania a cucerit noua medalii, vineri, in prima zi a Campionatelor Europene de haltere pentru juniori Under-20) si tineret Under-23), de la Bucuresti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2453 seconds )