Libnet.ro
UNICEF

07:15

Primaria Capitalei vrea sa mai acorde 25.000 de vouchere pentru biciclete

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Primaria Capitalei vrea sa mai acorde 25.000 de vouchere pentru biciclete

Primaria Capitalei vrea sa acorde alte 25. 000 de vouchere in valoare de 500 de lei cu care bucurestenii isi vor putea achizitiona o bicicleta, simpla sau electrica, trotineta sau dispozitive de tip Segway sau Ninebot, in cadrul proiectului. continuă pe Wall-Street Ro

Primaria Capitalei vrea sa mai acorde 25.000 de vouchere in valoare de 500 de lei pentru achizitionarea de biciclete

Primaria Capitalei vrea sa acorde alte 25. 000 de vouchere in valoare de 500 de lei cu care bucurestenii isi vor putea achizitiona o bicicleta, simpla sau electrica, trotineta sau dispozitive de tip Segway sau Ninebot, in cadrul proiectului Biciclisti in Bucuresti, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a sedintei de miercuri a Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB).

Primaria Capitalei vrea sa mai acorde 25.000 de vouchere pentru achizitionarea de biciclete

Primaria Capitalei vrea sa acorde alte 25. 000 de vouchere in valoare de 500 de lei cu care bucurestenii isi vor putea achizitiona o bicicleta, simpla sau electrica, trotineta sau dispozitive de tip Segway sau Ninebot, in cadrul proiectului Biciclisti in Bucuresti, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a sedintei de miercuri a Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB).

Primaria Capitalei vrea acordarea a inca 25.000 de vouchere de 500 de lei pentru biciclisti

Primaria Capitalei vrea acordarea a inca 25. 000 de vouchere de 500 de lei pentru bucurestenii care vor sa isi cumpere o bicicleta, trotineta sau dispozitive de tip Segway sau Ninebot, in programu.

Primaria Capitalei vrea sa inchirieze locuinte de pe piata libera

Primaria Capitalei vrea sa inchirieze locuinte de pe piata libera pentru cazurile sociale si cele de urgenta pe o perioada de 12 luni, potrivit unui proiect de hotarare ce va fi discutat la urmatoarea sedinta a Consiliului General al Municipiului Bucuresti. In proiectul de hotarare nu se precizeaza nici cate locuinte vrea sa cumpere Primaria nici ce suma va aloca pentru asta, nici in ce conditii se vor inchiria. In plus, in urma cu cateva luni municipalitatea si-a infiintat o firma pentru constructia de locucuinte, dar care nu a facut nimic pana acum.

Primaria Capitalei vrea sa faca un cimitir si un hotel pentru caini si pisici

Primaria Capitalei vrea sa faca un cimitir si un hotel pentru caini si pisici. Atfel, potrivit unui proiect de hotarare ce va fi discutat la sedinta de Consiliu General de pe 30 august, municipalitatea va demara studiile de fezabilitate aferente acestor proiecte.

Primaria Capitalei vrea sa achizitioneze automate de bilete pentru RATB

Primaria Capitalei vrea sa achizitioneze un sistem integrat de automate de comercializare a titlurilor de calatorie e-ticketing) pentru transportul public si cere acordul de principiu al Consiliului General al Municipiului Bucuresti. In document nu se specifica cate astfel de automate se vor achizitiona, cat costa si unde vor fi amplasate.

Primaria Capitalei vrea sa achizitioneze 12 masini de topit zapada. Bugetul alocat este de circa 3 milioane de euro

Primaria Capitalei prin Politia locala vrea sa achizitioneze 12 masini de topit zapada. Astfel se doreste achizitionarea a 6 utilaje mici, pentru care se propune alocarea de 3,9 milioane lei si 6 utilaje mari pentru care se propune alocarea a 9,7 milioane lei.

Primaria Cluj-Napoca a mai amenajat o banda dedicata pentru transportul in comun

Primaria Cluj-Napoca a implementat banda dedicata pentru transportul in comun pe axa Est-Vest, pe B-dul 21 Decembrie 1989 intre statia Somesul si strada Memorandumului, la intersectia cu strada Emil Isac). Banda unica s-a realizat la bordura, in locul parcarilor care au fost desfiintate. Parcarile desfiintate au fost relocate in parcarea de pe strada Navodari, respectiv pe strada F. Joliot Curie unde, odata cu instituirea sensului unic, au fost marcate si parcari pe ambele parti ale strazii).

Primaria a publicat lista cu cei 5.000 de bucuresteni care au primit vouchere pentru biciclete

Primaria Capitalei a publicat, miercuri, lista cu cei 5. 000 de bucuresteni care au primit vouchere pentru biciclete, in valoare de 500 de lei. Numarul voucherelor ar putea fi suplimentat.

Primaria Capitalei a publicat lista cu cei 5.000 de beneficiari ai voucherelor pentru achizitionarea unei biciclete

Primaria Capitalei a publicat pe site-ul institutiei, lista cu cei 5. 000 de bucuresteni care au obtinut din partea municipalitatii vouchere de 500 de lei, cu care isi vor putea achizitiona o bicicleta,.

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1942 seconds )