Libnet.ro
UNICEF

18:45

Primaria Capitalei vrea sa ridice masinile din Bucuresti. Cat vor plati bucurestenii neatenti

Antena3 Antena3,
Primaria Capitalei vrea sa ridice masinile din Bucuresti. Cat vor plati bucurestenii neatenti

Pe site-ul Primariei Bucuresti a fost publicat un proiect de hotarare privind ridicarea, transportul, depozitarea si eliberarea vehiculelor stationate neregulamentar pe partea carosabila a drumurilor publice care. continuă pe Antena3

Primaria Capitalei vrea sa ridice masinile parcate neregulamentar. Taxa de recuperare porneste de la 500 lei

Primaria Capitalei vrea sa ridice masinile stationate neregulamentar pe drumurile publice, potrivit unui proiect de hotarare aflat in dezbatere publica pe site-ul institutiei. Activitatea urmeaza sa fie prestata de Compania Municipala Managementul Traficului Bucuresti. Tariful de ridicare este de 200 lei pentru masinile sub 5 tone, cel de transport 150 lei, iar cel de depozitare de 150 lei/zi. Hotararea va intra in vigoare dupa ce va fi aprobata de Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

Primaria Capitalei vrea sa ridice masinile din Bucuresti

Pe site-ul Primariei Bucuresti a fost publicat un proiect de hotarare privind ridicarea, transportul, depozitarea si eliberarea vehiculelor stationate neregulamentar pe partea carosabila a drumurilor publice care.

Primaria Capitalei vrea sa transfere activitatea ELCEN si RADET catre Compania Municipala Energetica Bucuresti, desi instanta a anulat actul de nfiintare a companiei

Primaria Capitalei lucreaza la un protocol prin care activitatea ELCEN si RADET sa fie transferata catre Compania Municipala Energetica Bucuresti. Acesta vizeaza si transferul angajatilor de la cele doua entitati catre compania municipala si negocierea unui nou contract colectiv de munca. Decizia vine in contextul in care Curtea de Apel Bucuresti a anulat hotararea de infiintare a Companiei Municipale Energetica, in urma unui proces intentat de USR Bucuresti. Procesul a vizat anularea hotararilor privind infiintarea a 22 de companii municipale, toate anulate.

Primaria Capitalei organizeaza Revelion Centenar in Piata Constitutiei. Printre invitati, DJ-ul international ATB

Primaria Capitalei, prin Arcub - Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti, organizeaza, in data de 31 decembrie, incepand cu ora 19. 30, in Piata Constitutiei, Revelion Centenar, un show de peste sase ore, care marcheaza cei o suta de ani de la Marea Unire.

Anamaria Nicola (35 de ani), aleasa decan al Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din Bucuresti

Anamaria Nicola, lector la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii FJSC), a fost validata miercuri, de Senatul Universitatii din Bucuresti, in functia de decan al FJSC. Anuntul a fost facut chiar de Nicola, pe contul sau de Facebook.

Anamaria Nicola (35 de ani), numita decan al Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din Bucuresti

Anamaria Nicola, lector universitar la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii FJSC), a fost validata miercuri, de Senatul Universitatii din Bucuresti, in functia de decan al FJSC. Informatia a fost confirmata, pentru HotNews. ro, de Anamaria Nicola.

HALUCINANT. Ce gest a facut o videochatista din Bucuresti pentru copii!? Este vorba despre fata care a castigat premiul pentru cel mai bun model din 2018

Alexandra B. este o videochatista de 22 de ani din Bucuresti si a devenit consacrata dupa ce a castigat premiul pentru Cel mai bun model de videochat al anului 2018, scrie cancan. ro. Publicatia.

Amenda pentru cantina Facultatii de Drept de la Universitatea din Bucuresti. 101 kilograme de carne au fost confiscate

Cantina Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti are probleme sanitare, anunta Directia pentru Siguranta Alimentelor, precizand ca unitatea de invatamant a fost amendata, iar 101 kilograme de carne de pui au fost confiscate, potrivit Mediafax. Universitatea spune ca nu a pus in pericol viata studentilor si ca in aceasta cantina mananca si rectorul, dar si prorectorul universitatii.

Amenda uriasa pentru cantina Facultatii de Drept din Bucuresti. Ce a gasit acolo Directia pentru Siguranta Alimentelor

Cantina Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti are probleme sanitare, anunta Directia pentru Siguranta Alimentelor, precizand ca unitatea de invatamant a fost amendata. Universitatea spune.

Facea cumparaturi la un magazin de la metroul din Bucuresti, cand un barbat s-a apropiat de ea. A durat doar o secunda. Nici macar nu si-a dat seama ce i s-a intamplat. Totul a fost surprins de o camera de supraveghere (VIDEO)

Facea cumparaturi la un magazin de la metroul din Bucuresti, cand un barbat s-a apropiat de ea. A durat doar o secunda. Timp in care fata nici macar nu si-a dat seama ce i s-a intamplat. Totul a fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )