Libnet.ro
UNICEF

22:45

Primaria din Amsterdam vrea ca turistii sa nu mai cumpere cannabis

Hotnews Hotnews,
 Primaria din Amsterdam vrea ca turistii sa nu mai cumpere cannabis

Primaria din Amsterdam vrea sa tina turistii la distanta de Cartierul Rosu si de magazinele in care se vand produse din canabis, autoritatile luand in considerare interzicerea grupurilor organizate in cartierul deja supra-agolmerat, conform Mediafax. continuă pe Hotnews

Olanda: Un plic-capcana a explodat in sediul bancii ING din Amsterdam

O scrisoare capcana a explodat joi in sediul bancii ING din Amsterdam, fara a face victime, a doua zi dupa explozia unor scrisori adresate altor doua companii, a anuntat politia, citata de AFP.

UPDATE Explozii in sedii ale postei olandeze din Amsterdam si Kerkrade, probabil este vorba de colete capcana

O explozie a avut loc miercuri la biroul unei companii postale din capitala olandeza Amsterdam, o alta deflagratie avand loc intr-un oficiu postal din Kerkrade, transmite Reuters.

Comitetul Unic de Rezolutie vrea reguli mai clare pentru salvarea bancilor

Europa are nevoie de reguli mai clare cu privire la modalitatea gestionarii bancilor aflate in colaps, respectiv pentru a preveni inegalitatea generata de cazuri precum salvarea cu 3,6 miliarde de euro a NordLB din Germania in decembrie 2019), potrivit ft. com, care citeaza conducerea Comitetului Unic de Rezolutie Single Resolution Board - SRB, agentia europeana creata pentru lichidarea bancilor).

Cum arata Lavinia Milosovici astazi, la 10 ani dupa ce s-a retras din gimnastica. Abia o mai recunosti FOTO

Lavinia Milosevici este o gimnasta de talie mondiala, cu un ascendent fulminant in anii 90, uimind lumea sportiva cu un 10 curat la sol, la Jocurile Olimpice de la Barcelona, din 1992. Si Nadia Comaneci a mai luat 10 la Montreal, in 1976. Cum arata Lavinia Milosovici astazi, la 10 ani dupa ce s-a retras .

Semnale misterioase primite din Univers timp de mai multe zile consecutiv. Oamenii de stiinta intrigati

Oamenii de stiinta sunt intrigati, dupa ce au primit mai multe semnale misterioase din Univers, timp de mai multe zile consecutiv.

Anumite parti din Bazinul Amazonian emit mai mult dioxid de carbon decat absorb

Rezultatele unui studiu ce s-a intins pe 10 ani arata ca aproximativ 20% din suprafata totala a Padurii Amazoniene nu mai are capacitatea de absorbi dioxid de carbon, scrie CNN. Una dintre pricipalele probleme este defrisarea masiva. in timp ce copacii inca existenti absorb dioxidul de carbon, cei morti il elibereaza la loc in atmosfera.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )