Libnet.ro
UNICEF

09:30

Primaria Oradea anunta ca va strnge bani pentru refacerea Palatului Episcopal Greco-Catolic

Hotnews Hotnews,
 Primaria Oradea anunta ca va strnge bani pentru refacerea Palatului Episcopal Greco-Catolic

Primaria Oradea anunta ca va strange bani pentru refacerea Palatului Episcopal Greco-Catolic, puternic afectat de incendiul izbuznit sambata seara. Incendiul a fost stins dupa aproape 3 ore si au intervenit peste 100 de pompieri. continuă pe Hotnews

Primaria Oradea va demara o campanie de strangere de fonduri pentru refacerea Palatului Episcopiei Greco-Catolice, emblema a orasului

Primaria Oradea a anuntat ca va demara o campanie de strangere de fonduri pentru refacerea cladirii Palatului Episcopiei Greco-Catolice, unul dintre cele mai importante monumente arhitecturale din Oradea, emblema a orasului. Acoperisul cladirii a fost distrus in totalitate, la fel si tavanul etajului intai, pagubele nefiind inca evaluate.

Consiliul Judetean Bihor anunta ca va sprijini financiar refacerea Palatului Episcopiei Greco-Catolice din Oradea

Conducerea Consiliul Judetean Bihor a anuntat, duminica, printr-un comunicat, ca se va implica in strangerea de fonduri pentru refacerea cladirii simbol afectate de incendiu si va aloca fonduri in acest sens, dupa consultarea cadrului legal. Oficialii judetului fac apel la solidaritate dupa incendiul care a pus la grea incercare comunitatea prin afectarea Palatului Episcopiei Greco-Catolice din Oradea.

FCSB anunta pretul biletelor pentru returul cu Rapid Viena

In ziua mansei tur a confruntarii cu Rapid Viena din playoff-ul Europa League, cei de la FCSB anunta pretul biletelor pentru returul de pe Arena Nationala.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )