Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primaria Satu Mare e pe punctul de a pierde peste 30 milioane lei din cauza Revolutiei Fiscale

Adevărul Adevărul,
Primaria Satu Mare e pe punctul de a pierde peste 30 milioane lei din cauza Revolutiei Fiscale

Excedentul financiar din 2016, dedicat investitiilor si datorat lipsei unui contract de intretinere a drumurilor pune municipiul Satu Mare in postura de a pierde peste 30 milioane lei dupa Revolutia Fiscala. continuă pe Adevărul

Protest cu trei oameni la Satu Mare

Doar trei persoane din Satu Mare au iesit in strada pentru a protesta cu privire la noile legi ale justitiei care se afla deja in Parlament. Trecatorii i-au ocolit si nu li s-au alaturat.

Satu Mare, pe harta culegerii de semnaturi pentru Uniunea Salariala

Uniunea Salariala doreste egalizarea salariilor pentru aceeasi munca prestata in randul tarilor est europene cuc ele din vest. in Satu Mare sindicalistul Dan Burulea va coordona campania.

Fabrica Electrolux de la Satu Mare: 111 ani de istorie, o premiera mondiala si un viitor robotizat

Suedezii de la Electrolux produc la Satu Mare, din luna septembrie, un aragaz cu functie de gatit la abur, o premiera mondiala, potrivit reprezentantilor companiei. Ce planuri are producatorul de electrocasnice pentru acest nou produs si care sunt.

Peste 875 milioane Euro pentru fermieri, plati directe din fonduri UE

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) informeaza luni ca suma totala autorizata la plata pana luni, ca avans aferent Campaniei 2017 de plati directe, este de 875,25 milioane euro pentru un numar de 727. 214 fermieri care au depus Cerere unica de plata pentru fondurile europene.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )