Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primaria Sectorului 5 aloca noua milioane de lei pentru Centenarul Marii Uniri. Consiliul local vrea un mozaic din piese lego care sa intre in Cartea Recordurilor

România Liberă România Liberă,
Primaria Sectorului 5 aloca noua milioane de lei pentru Centenarul Marii Uniri. Consiliul local vrea un mozaic din piese lego care sa intre in Cartea Recordurilor

Primaria Sectorului 5 vrea sa celebreze cu fast Centenarul Marii Uniri si sa amplaseze in holul Palatului Parlamentului un mozaic din piese lego reprezentand momente istorice si care sa intre in Cartea Recordurilor . continuă pe România Liberă

Primaria Sectorului 5 vrea sa dea 9 milioane de lei pentru proiecte de Centenarul Unirii: statui, Grafitti istoric si o gala de moda

Grafitti istoric pe scoli, amplasarea unei statui a Ecaterinei Teodoroiu sau a unui dac, realizarea unui mozaic din piese lego reprezentand momente istorice in holul Palatului Parlamentului si care sa intre in Cartea Recordurilor, dar si prezentari de moda si un calendar istoric care sa se constituie intr-un veritabil manual de istorie sunt propuneri ale Primariei Sectorului 5 pentru celebrarea Centenarului Marii Uniri.

Profit net de 25,2 milioane de lei, pentru Aerostar

Aerostar a obtinut un profit net de 25,2 milioane lei, in primul semestru al anului in curs, cu 27% mai mic decat aceeasi perioada a anului trecut, cand s-a situat la valoarea de 34,6 milioane lei, conform unui raport transmis miercuri Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Ministerul Finantelor a vandut obligatiuni de 300 milioane lei pe cinci ani

Ministerul Finantelor a vandut ieri obligatiuni de stat in valoare de 300 milioane lei 65,5 milioane euro), scadente la 19 decembrie 2022, in linie cu suma programata, pentru care bancile vor primi un randament mediu anual de 2,90%, usor sub nivelul din licitatia precedenta pentru aceeasi scadenta, arata datele publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

MFP a vandut obligatiuni de 300 milioane lei pe cinci ani, la o dobanda in scadere la 2,90%

Ministerul Finantelor Publice MFP) a vandut astazi obligatiuni de stat in valoare de 300 milioane lei 65,5 milioane euro), scadente la 19 decembrie 2022, in linie cu suma programata, pentru care bancile vor primi un randament mediu anual de 2,90%, usor sub nivelul din licitatia precedenta pentru aceeasi scadenta, arata datele publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Sevil Shhaideh face curatenie in birouri de 3,8 milioane lei

Ministerul Dezvoltarii Regionale a cumparat servicii de curatenie pentru birouri si spatii conexe in valoare de 3,2 milioane lei plus TVA. La licitatie s-au inscris doua firme, dar doar oferta uneia a fost declarata admisibila. intamplator sau nu, firma este una abonata la contracte pe bani publici.

IAR Brasov a realizat un profit net de 14,9 milioane lei, in primul semestru

IAR Brasov a obtinut un profit net de peste 14,9 milioane lei, in primul semestru din 2017, in scadere cu 11,25%, fata de perioada similara din anul anterior, se arata intr-un raport transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Primaria Sectorului 1 va dona un milion de euro orasului Chisinau cu prilejul Centenarului Unirii

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, a anuntat, duminica, la Conferinta Centenarul Unirii si Basarabia, ca pana la sfarsitul anului 2017 Consiliul Local al sectorului 1 va acorda administratiei din Chisinau un milion de euro.

Conctract cu dedicatie?! Sevil Shhaideh da 3,8 milioane lei unei firme prietena a PSD pentru curatenia sediilor MDRAP

Ministrul Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, da drumul la punga cu bani. Ultimul contract semnat de ministerul condus de aceasta ridica multe semne de intrebare. Este vorba despre un acord de milioane de lei cu o.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )