Libnet.ro
UNICEF

08:00

Primaria Sectorului 6 da aproape un milion de euro pentru un parc in Republica Moldova

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Primaria Sectorului 6 da aproape un milion de euro pentru un parc in Republica Moldova

Primaria Sectorului 6 va plati 846. 000 euro pentru reabilitarea Parcului Alunelul din Sectorul Buiucani, din Chisinau, la dorinta primarului Gabriel Mutu PSD). Proiectul de finantare a parcului din Republica Moldova din bugetul locuitorilor din Sectorul 6 al Capitalei Romaniei este dezbatut azi de Consiliul Local, conform Digi24. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE Cheltuirea banilor publici in vreme de pandemie: Primaria Sectorului 6 va da 846.000 de euro pentru reabilitarea unui parc din Chisinau

In plina pandemie de COVID-19, Primaria Sector 6 - condusa de primarul PSD Gabriel Mutu - va aloca 846. 000 euro pentru reabilitarea unui parc din Chisinau, potrivit unui proiect propus de edil si adoptat joi de Consiliul Local Sector 6.

Primaria Sectorului 4 a retras autorizatia de functionare a Pietei Resita din Capitala, unde nu erau respectate regulile pentru prevenirea raspandirii COVID-19

Primaria Sectorului 4 din Capitala a lasat Piata Resita fara autorizatie de functionare, in urma controalelor desfasurate de catre Politia Locala si Directia de Sanatate Publica Bucuresti, care au.

Guvernul va aloca un miliard de euro pentru extinderea retelelor de gaze pentru populatie

Guvernul va aproba, in aceasta saptamana, alocarea unui miliard de euro pentru extinderea retelelor .

RALUCA TURCAN: Guvernul va aproba un miliard de euro pentru extinderea retelelor de gaz din Romania

Guvernul va aproba, in aceasta saptamana, alocarea unui miliard de euro pentru extinderea retelelor de gaz metan din Romania.

Alerta la Primaria sectorului 4! Toti angajatii vor fi testati

Angajatii Primariei sectorului 4 din Capitala sunt in alerta dupa ce 2 angajati au fost confirmati pozitiv pentru coronavirus. Reprezentantii primariei au anuntat ca toti angajatii vor fi testati.

Doi angajati ai Primariei Sector 4, confirmati pozitiv la testul Covid-19. Primaria va testa luni toti angajatii pentru depistarea posibilelor infectari

Primaria Sectorului 4 anunta ca, in cursul zilei de luni, va testa toti angajatii pentru depistarea posibilelor infectari cu COVID-19, potrivit Agerpres. Ca urmare a faptului ca doi angajati ai autoritatii locale au fost confirmati pozitiv la testul COVID-19 in weekendul trecut, primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, a dispus testarea in regim de urgenta, in cursul zilei de astazi, a tuturor functionarilor angajati ai Primariei Sectorului 4, se arata intr-un comunicat al primariei de sector.

Primaria Sectorului 4 testeaza toti angajatii dupa ce doi dintre ei au fost depistati cu COVID-19

Toti angajatii Primariei sectorului 4 sunt testati luni, dupa ce doi dintre ei au fost depistati cu COVID-19. Angajatii diagnosticati nu lucrau in relatie directa cu publicul.

Primaria Sectorului 4 testeaza toti angajatii, pentru depistarea posibilelor infectari cu COVID-19

Primaria Sectorului 4 a anuntat ca, in cursul zilei de luni,27 iulie, toti angajatii institutiei vor fi pentru depistarea posibilelor infectari cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2, dupa ce doi angajati.

Un milion de euro pentru reluarea zborurilor pe aeroportul Oradea

Banii vin de la Comisia Europeana care incearca astfel sa impulsioneze reluarea zborurilor de catre .

30.000 de euro pentru Tabara de sculptura in piatra ARMONIE din Parcul Corbeanca

Tabara de sculptura in piatra ARMONIE, programata sa se desfasoare in perioada 1 august - 5 septembrie 2020, in incinta Parcului Corbeanca, este un proiect care a atras pana acum sponsorizari totale in valoare de aproape 30. 000 de euro, fiind cofinantat de Administratia Fondului Cultural National cu fonduri nerambursabile de circa 18. 000 de euro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )