Libnet.ro
UNICEF

16:45

Primaria Sectorului 6 despre defrisarile din Parcul Drumul Taberei: in compensare au fost plantati 605 arbori. Serele vor fi deschise publicului in aproximativ doua saptamani

Hotnews Hotnews,
 Primaria Sectorului 6 despre defrisarile din Parcul Drumul Taberei: in compensare au fost plantati 605 arbori. Serele vor fi deschise publicului in aproximativ doua saptamani

Primaria Sectorului 6 a plantat in compensare 605 arbori si 1211 arbusti pentru cei 162 de arbori defrisati pentru lucrarile de reamenajare din Parcul Drumul Taberei, se arata intr-un drept la replica transmis de institutie la articolul 10 situatii recente in care spatiile verzi din Bucuresti au fost distruse chiar de institutiile care trebuie sa le protejeze, publicat de HotNews. ro. in ceea ce priveste faptul ca in parc a fost construita o cladire imensa, pentru amenajarea serelor, institutia nu a spus nimic, doar ca vor fi deschise in doua saptamani. continuă pe Hotnews

ASTEPTAREA A LUAT SFARSIT! CAND SE DESCHIDE METROUL Drumul Taberei - Eroilor? Anunt de ULTIMA ORA!

Directorul general al Metrorex a facut anuntul despre starea lucrarilor la metroul din Drumul Taberei, Raul Doamnei - Eroilor si asigura cetatenii ca pana la finalul anului acesta va fi pus in.

Cazul celor doua femei batute in cartierul Drumul Taberei: A fost identificat un suspect

Cele doua femei agresate saptamana trecuta in cartierul bucurestean Drumul Taberei, au aflat ca cel care le-a atacat ar putea ajunge dupa gratii. Politia are un suspect in acest caz, insa, individul este,.

Primaria Sectorului 2 vrea sa ridice masinile parcate neregulamentar

Primaria Sectorului 2 vrea sa ridice masinile parcate neregulamentar de pe strazile aflate in administrare, partea carosabila, potrivit unui proiect aflat in dezbatere publica, pana pe 15 noiembrie, pe site-ul institutiei. Taxa de recuperare a masinii este de 500 lei, pentru o zi de depozitare, apoi pentru fiecare zi in plus se adauga 150 lei. Masura va fi aplicata dupa ce Consiliul Local Sector 2 va aproba proiectul. in proiect nu se mentioneaza cine va ridica si transporta masinile, daca activitatea va fi facuta de Politia locala sau de un operator privat.

Ministerul Transporturilor, Metrorex si Primaria Sectorului 4 au semnat un protocol privind o noua statie de metrou

Ministerul Transporturilor, Metrorex si Primaria Sectorului 4 au semnat, marti, un protocol cu privire la construirea unei statii de metrou la nivel suprateran, situata intre statia de metrou Berceni si Soseaua de Centura. Valoarea estimata a proiectului este de aproximativ 146 de milioane de lei 30,7 milioane euro), fara TVA.

Primaria Sectorului 3 monteaza 300 de scrumiere in locurile aglomerate

Primaria Sectorului 3, impreuna cu producatorul de tutun British American Tobacco, au anuntat ca vor.

Noi detalii despre crima din Piata Constitutiei: O persoana a fost retinuta

O persoana a fost retinuta, vineri, in cazul de omor din noaptea de 29 septembrie din zona Pietei Constitutiei dinBucuresti, informeaza Politia Capitalei. Potrivit sursei citate, in acest caz.

Psihologul criminalist Tudorel Butoi, despre crima din Piata Constitutiei: Daca autorul nu va fi identificat, e probabil sa intre intreaga grupare de proxeneti dupa gratii

Psihologul criminalist Tudorel Butoi considera ca daca anchetatorii nu vor reusi cu sa-l identifice pe faptasul crimei din Piata Constitutiei, cel mai probabil intreaga grupare de proxeneti va ajunge dupa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )