Libnet.ro
UNICEF

00:07

Primaria Sectorului 3 a lansat o aplicatie prin care cetatenii pot sesiza problemele administrative

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Primaria Sectorului 3 a lansat o aplicatie prin care cetatenii pot sesiza problemele administrative

Primaria Sectorului 3 a lansat o aplicatie prin care cetatenii pot sesiza problemele administrative cu care se confrunta. Aplicatia, numita Primaria Sectorului 3, a costat administratia locala 90. 000 de lei, fiind inregistrate, pana acum,. continuă pe Wall-Street Ro

Primaria Sectorului 3 a lansat o aplicatie prin care cetatenii pot sesiza problemele din zona administrativa

Primaria Sectorului 3 a lansat vineri aplicatia Primaria Sectorului 3 prin care cetatenii pot sesiza problemele din zona administrativa. Toti posesorii de smartphone o pot descarca gratuit, isi creeaza un cont si printr-o simpla poza pot trimite sesizarea, apoi pot verifica daca a fost solutionata sau nu. Aplicatia se gaseste si pe site-ul Primariei Sector 3.

Primaria Sectorului 2, despre greseala de pe bannerul cu arhiepiscopul Iuliu Hossu: Ne exprimam regretul fata de tehnoredactarea gresita

Primaria Sectorului 2 a transmis joi ca regreta tehnoredactarea gresita de pe unul dintre bannerele dedicate Centenarului, pe care a fost scris gresit numele episcopului greco-catolic care a citit Proclamatia de Unire, si spune ca va lua masuri pentru a remedia aceasta eroare.

Primaria Sectorului 2, despre greseala de pe bannerul cu episcopul Iuliu Hossu: Ne exprimam regretul fata de tehnoredactarea gresita

Primaria Sectorului 2 a transmis joi ca regreta tehnoredactarea gresita de pe unul dintre bannerele dedicate Centenarului, pe care a fost scris gresit numele episcopului greco-catolic care a citit Proclamatia de Unire, si spune ca va lua masuri pentru a remedia aceasta eroare.

Primaria Sectorului 2, bannere gresit editate dedicate Centenarului

Intr-o postare pe Facebook, purtatorul de cuvant al Arhidiecezei Romano-Catolice Bucuresti, Francisc Dobos, semnaleaza o eroare a resposabililor din Primaria Sectorului 2 care au editat gresit un banner dedicat Centenarului.

Primaria Sectorului 3 a dat 200.000 de euro pentru a planta mesteceni. Reactia lui Robert Negoita: Ce, vi se pare mult?!

Primariile continua sa arunce bani pe fereastra. O dovedeste si faptul ca Primaria Sectorului 3 a amenajat cu 200. 000 de euro un scuar pe mijlocul bulevardului Nicolae Grigorescu, platind pe mestecenii pe care .

GDPR: Multe dintre mesajele prin care firmele cer consimtamntul pentru a trimite n continuare emailuri de marketing sunt inutile sau chiar ilegale - The Guardian

Cele mai multe dintre mesajele care inunda inbox-urile europenilor, prin care diverse companii cer consimtamantul acestora pentru a-i pastra pe listele de email dupa ce, la finele saptamanii, va intra in vigoare noul Regulament general european privind protectia datelor GDPR), sunt inutile, potrivit unor experti in domeniu, citati de The Guardian. Ei sustin ca unele dintre aceste mesaje ar putea fi chiar ilegale.

CCR dezbate astazi sesizarea presedintelui Iohannis privind legea prin care Monitorul Oficial trece din nou n subordinea Camerei Deputatilor

Curtea Constitutionala analizeaza miercuri sesizarea presedintelui Klaus Iohannis asupra proiectului pentru modificarea Legii nr. 202/1998 privind organizarea Monitorului Oficial, care prevede ca acesta sa revina sub autoritatea Camerei Deputatilor, informeaza News. ro. Printre motivele sesizarii se arata faptul ca autoritatea asupa Monitorului Oficial este exercitata de catre secretarul general al Camerei sau de catre Biroul permanent, iar Camera Deputatilor nu exercita niciun fel de control.

Vrei sa stii cat mai ai de trait? Metoda chineza prin care afli asta

Oamenii de stiinta au reusit sa prezica in mod precis durata vietii la o specie de animale, printr-o metoda care ar putea fi aplicata, candva, si in cazul oamenilor. Ei sustin ca secretul consta in.

Medic despre problemele care ramn n sistem dupa marirea salariilor: Vor ramne spitalele prin care colcaie microbii. Plicul nu va disparea. Nu se vor ntoarce n tara medicii plecati

Vasi Radulescu, medic cardiolog si fondatorul leapsadesanatate. ro, un proiect de educatie medicala in care toate materialele sunt scrise de medici si sunt destinate publicului larg, scrie, intr-o postare pe Facebook, despre problemele care, potrivit acestuia, raman nerezolvate in sistem, dupa ce salariile unora dintre cadrele medicale au crescut. Plicul nu va disparea. Managerii vor continua sa renoveze de forma sectiile. Vor ramane spitalele prin care colcaie microbii. Exportul paralel de medicamente va continua sa functioneze la cote inalte. Posturile in spitale se vor da tot pe pile, sustine Vasi Radulescu.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,195 seconds )