Libnet.ro
UNICEF

05:30

Primaria Sectorului 4 a luat noi masuri, in regim de urgenta, dupa depistarea mai multor cazuri de coronavirus in scoli

B1 B1,
Primaria Sectorului 4 a luat noi masuri, in regim de urgenta, dupa depistarea mai multor cazuri de coronavirus in scoli

Primaria Sectorului 4 a transmis ca a dispus de urgenta masuri de dezinfectie a cladirii in care functioneaza Scoala Gimnaziala nr. 97 dupa ce, joi, a fost inregistrat un al treilea caz de coronavirus,. continuă pe B1

Primaria Sectorului 4 a luat masuri de urgenta pentru dezinfectarea unor scoli, dupa raportarea a opt noi cazuri de coronavirus

Primaria Sectorului 4 a transmis ca ia in continuare masuri pentru dezinfectarea scolilor in care au fost depistate noi cazuri de coronavirus. in ultima zi, alte opt persoane din cinci unitati de.

Primaria Sectorului 4 a dispus in regim de urgenta, masuri de dezinfectie a sapte unitati de invatamant: Decizia, dupa ce 7 persoane au fost confirmate pozitiv cu virusul SARS-COV2

Primaria Sectorului 4 a dispus in regim de urgenta, masuri de dezinfectie a sapte unitati de invatamant de pe raza sectorului. Masurile au fost luate in contextul in care in cursul zilei de marti, 6 oc.

Ludovic Orban, reactie dura dupa alegerea lui Piedone la Primaria Sectorului 5: Nu stiu cat va putea sa fie primar

Zarurile au fost aruncate, iar functia de primar al sectorului 5 ii revine lui Cristian Popescu Piedone, condamnat la 8 ani si sase luni de inchisoare, cu executare, in dosarul Colectiv. in urma deciziei finale, milioane de romani s-au revoltat si s-au intrebat cum este posibil un asemenea rezultat, atata timp cat fostul primar al .

Vlad Voiculescu: Curtea de Apel Bucuresti constata in mod definitv ilegalitatile comise de PSD si Daniel Florea in Primaria Sectorului 5

Liderul PLUS Bucuresti, Vlad Voiculescu, anunta, luni, ca formatiunea a castigat definitiv in instanta un proces prin care se cerea primarului Sectorului 5, Daniel Florea, prezentarea defalcata a bugetului pe anul 2019. Curtea de Apel Bucuresti constata in mod definitv ilegalitatile comise de PSD si Daniel Florea in Primaria Sectorului 5, afirma Voiculescu.

Noi masuri anti-covid-19: armata iese pe strazi, localurile se inchid la 22 si masca devine obligatorie in aer liber

Italia, statul european cel mai lovit de noul coronavirus, a anuntat noi masuri restrictive. Conform presei italiene, maurile vor intra in vigoare de miine, 7 octombrie, si sunt cele mai drastice de pana acum. Noi masuri impotriva noului coronavirus din Italia Confirmarea tuturor masurilor anticontagioase prevazute pana acum, introducerea obligatiei mastilor in aer liber si .

Sedinta cruciala pentru a opri valul de infectari. Autoritatile pregatesc noi masuri de restrictie

Comitetul pentru Situatii de Urgenta se intalneste astazi intr-o sedinta cruciala, dupa 4 zile consecutive cu peste 2. 000 de cazuri de coronavirus.

Stare de urgenta in Cehia. Noi masuri in lupta cu pandemia de coronavirus

Republica Ceha a decretat o noua stare de urgenta, din cauza evolutiei alarmante a pandemiei de COVID-19, informeaza agentia de stiri DPA. Masura a intrat in vigoare la miezul noptii de duminica spre.

Surse: PLUS si-a stabilit candidatii pe Bucuresti pentru alegerile parlamentare. Simona Spataru, candidata USR-PLUS la Primaria Sectorului 4, este pe lista

Partidul condus de Dacian Ciolos a definitivat lista candidatilor pe Bucuresti pentru alegerile parlamentare si include 40 de persoane, au declarat surse din partid pentru News. ro. Primele locuri sunt ocupate de Oana Toiu, Diana Buzoianu, Stefan Palarie, Catalin Tenita si Simona Spataru. Dupa ce USR Bucuresti va valida propria lista de candidati, va fi o decizie comuna a USR-PLUS asupra listei finale, au adaugat sursele citate.

Noi masuri anti-coronavirus in Galati. Se inchid restaurantele, cafenelele si salile de jocuri. Spectacolele, interzise

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Galati a decis, marti, inchiderea restaurantelor, cafenelelor si a salilor de jocuri, precum si interzicerea manifestarilor publice pana pe 12 octombrie, atat.

Noi masuri anti-pandemie impuse la Botosani. Purtarea mastii este obligatorie in preajma scolilor

Purtarea mastii in preajma scolilor este obligatorie la Botosani. Decizia a fost luata, luni, de Comitetul Judetean de Urgenta Botosani. Hotararea intra in vigoare de astazi iar cei care o incalca vor fi pasibili de amenda.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )