Libnet.ro
UNICEF

09:30

Primaria sectorului 3 vrea sa infiinteze inca doua firme. Consiliul General si-a dat acordul

Hotnews Hotnews,
 Primaria sectorului 3 vrea sa infiinteze inca doua firme. Consiliul General si-a dat acordul

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a dat permisiunea Primariei sector 3 sa isi infiinteze inca doua societati comerciale, una pentru agrement, iar alta pentru administrarea pietelor. continuă pe Hotnews

Primaria Capitalei vrea sa cumpere o cladire monument istoric de pe bd. IC Bratianu pentru a amenaja un spatiu cultural

Primaria Capitalei vrea sa cumpere o cladire monument istoric, aflata pe bd. IC Bratianu nr. 10, potrivit unui proiect de hotarare ce va fi discutat luni de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Proprietarul, firma Soceram SA, cere pe cladire 4,85 milioane de euro. Primaria Capitalei vrea sa amenajeze acolo un spatiu cultural.

Primaria Capitalei vrea sa cumpere o cladire monument istoric de pe bd. IC Bratianu pentru a amenaja un spatiu cultural

Primaria Capitalei isi va exercita dreptul de preemtiune pentru o cladire monument istoric, aflata pe bd. IC Bratianu nr. 10, potrivit unui proiect de hotarare adoptat luni de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Proprietarul, firma Soceram SA, cere pe cladire 4,85 milioane de euro. Primaria Capitalei vrea sa amenajeze acolo un spatiu cultural.

Primaria Sectorului 3 a renuntat la inchirierea, prin licitatie, a locurilor de parcare de resedinta

Primaria Sectorului 3 a decis, in urma discutiilor cu cetatenii, retragerea proiectului care prevede inchirierea prin licitatie a locurilor de parcare, a anuntat primarul Robert Negoita, care precizeaza ca in urmatoarea perioada vor fi organizate intalniri pentru analizarea altor posibile variante. Proiectul a generat nemultumiri in randul locuitorilor din sector, care au sustinut ca este stupid si abuziv si va isca certuri intre vecini.

EXCLUSIV Bomba: Primaria Bucuresti vrea sa dea contracte fara licitatie firmelor din subordine |DEZVALUIRE ROMANIA LIBERA

Primarul general al Capitalei nu mai vrea sa organizeze licitatii pentru atribuirea contractelor publice.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )