Libnet.ro
UNICEF

12:45

Primarii PSD de Prahova ar fi primit un SMS prin care sunt indemnati sa trimita cate 5 oameni in fata DNA Ploiesti

Hotnews Hotnews,
 Primarii PSD de Prahova ar fi primit un SMS prin care sunt indemnati sa trimita cate 5 oameni in fata DNA Ploiesti

Mai multi primari PSD din Prahova spun ca au primit un SMS de la un consilier judetean, prin care li se cere sa aduca joi oameni la sediul DNA Ploiesti, informeaza Digi 24. Mesajul ar fi fost trimis din partea deputatului PSD de Prahova, Laura Moagher, care neaga insa ca exista o astfel de mobilizare la nivel de partid. continuă pe Hotnews

Primarii PSD Prahova, chemati la protest prin SMS. Secretarul executiv al organizatiei: A fost o eroare

Un nou scandal izbucneste in Prahova dupa aparitia inregistrarilor bomba cu procurorii de la DNA Ploiesti. Primarii PSD din Prahova au primit un SMS de la consilierul judetean Rares Enescu, prin care li se.

SE ANUNTA MARE PROTEST! MOBILIZARE la PSD Prahova: Primarii din judet, convocati prin SMS la manifestatie, in fata DNA Ploiesti

Mobilizare la PSD Prahova in contextul scandalului de la DNA Ploiesti. Primarii social-democrati din judet au primit miercuri cate un SMS de la consilierul judetean Rares Enescu, prin care li se cerea ca joi.

SE ANUNTA MARE PROTEST! MOBILIZARE la PSD Prahova: Primarii din judet, convocati prin SMS la manifestatie, in fata DNA Ploiesti(VIDEO)

UPDATE:intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, Laura Moagher a declarat ca mesajul cu pricina a fost transmis dintr-o eroare. Singurul mesaj care a fost trimis de la PSD Prahova a.

Primarii PSD din Prahova, convocati pe strada din Ploiesti unde se afla sediul DNA. Deputata care apare ca semnatara a apelului: Efectiv este o greseala

Mai multi primari din Prahova au fost convocati de catre un lider al PSD Prahova sa se prezinte, joi, 15 februarie, pe strada din Ploiesti unde are sediul DNA. Potrivit unor surse apropiate social-democratilor din Prahova, ar trebui sa aiba loc un protest impotriva procurorilor anticoruptie.

Arafat: Speram sa ajungem la un act normativ prin care ANCOM sa scoata decizia prin care sa nu se mai importe telefoane in Romania fara sistemul Ro-Alert activat

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU) Raed Arafat sustine ca ar putea fi emis un act normativ prin care sa impuna Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) sa scoata o decizie ca in Romania sa fie importate doar telefoane cu sistemul Ro-Alert activat. Arafat a spus ca in perioada urmatoare va fi largita aria sistemului, astfel incat acesta sa fie conectat si cu mass-media si alte mijloace, precum aplicatia DSU, scrie news. ro.

Spirala obscura prin care circula o treime din bugetul public al Ministerului Cercetarii si Inovarii

Idei principale: - miile de cercetatori din Institutele Nationale de Cercetare ale Romaniei sunt in pericol de a nu-si primi salariul nici in luna februarie; - Programul Nucleu, destinat finantarii de baza a acestor institute, este in stand-by, neavand asa-zisa evaluare terminata, chiar daca cel tarziu pe 12 februarie trebuiau semnate contractele; - evaluarea in baza careia se aloca cele aprox. 100 milioane de euro de la bugetul de stat se face obscur, definirea conflictelor de interese fiind la limita eticii, posibil si a legalitatii; - 34% din bugetul national al Ministerului Cercetarii si Inovarii se aloca acestor institute, care au fost ultima data evaluate in 2011/2012, dar rezultatele au fost ignorate cu buna stiinta.

Militarii, obligati din nou sa poarte uniforma in drum spre serviciu. Ministrul Apararii a modificat ordinul prin care militarii puteau sa vina si sa plece in civil la unitatile militare

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a modificat ordinul care le permitea militarilor sa vina si sa plece in civil la unitatile militare. Modificarea, facuta in urma cu trei zile, impune pentru militari obligativitatea tinutei de oras prin modificarea articolului 211 din normativul RG1) ce reglementeaza purtarea uniformei militare, transmite Radio Romania Actualitati. Sa vedeti noua tinuta pe care o pregatim in momentul de fata cu domnul general Ciuca, deosebita, o sa placa foarte mult. Dar dincolo de asta, reprezinta pana la urma un simbol, a spus Fifor.

Care sunt producatorii care fac produsele pentru marcile private ale Mega Image si Penny Market, gen Gusturi romanesti

Majoritatea retailerilor nu scriu pe eticheta produselor lor, marca privata magazin precum Gusturi Romanesti Mega Image) sau Boni Penny Market) care este fabrica care a realizat acel produs pentru ei, ci.

Emmanuel Macron: Franta va ataca, in cazul in care sunt folosite arme chimice impotriva civililor in conflictul sirian

Presedintele Emmanuel Macron a declarat marti ca Franta va ataca daca sunt folosite arme chimice impotriva civililor in conflictul sirian, insa sustine ca nu a vazut inca nicio dovada in acest sens, potrivit Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2182 seconds )