Libnet.ro
UNICEF

00:07

Primariile din Bucuresti au plantat mii de platani in ultimii ani. Specialistii atrag atentia ca pot provoca alergii si duc la inmultirea tigrului de platan

Hotnews Hotnews,
 Primariile din Bucuresti au plantat mii de platani in ultimii ani. Specialistii atrag atentia ca pot provoca alergii si duc la inmultirea tigrului de platan

Primariile din Bucuresti au plantat in ultimii ani zeci de mii de platani, pretul unui arbore fiind intre 200 si 2. 000 lei. Acestor costuri se adauga si cele de defisare a arborilor vechi si scoatere a radacinilor, fiecare operatiune ajungand pana la 600 lei de arbore, deci inca 1. 200 lei. continuă pe Hotnews

FOTO Toaletarea arborilor, o afacere de zeci de milioane lei. Cat platesc primariile din Bucuresti si cine a luat contractele

Dincolo de grija primariilor ca arborii de pe aliniamentele stradale si din parcuri cad in capul trecatorilor si pe masini, toaletarea arborilor este si o afacere banoasa. in ciuda sumelor considerabile care se platesc pentru aceasta operatiune, de multe ori toaletarea arborilor se face dupa ureche, coroana fiind distrusa aproape in totalitate, ceea ce duce la uscarea copacilor. in Bucuresti avem zeci de exemple. Potrivit specialistilor, pentru ca arborele sa nu fie afectat, taierile trebuie sa vizeze maxim 30% din coroana.

ADMITERE MEDICINA 2019. Peste 3.000 de candidati pentru admiterea in UMF Carol Davila din Bucuresti

Pentru concursul de admitere in Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti, concurs ce va avea loc miercuri, 24 iulie 2019, incepand cu ora 09:00, in.

10 lucruri despre Bon Jovi pe care sa le stii inainte de concertul din Bucuresti

Concertul lui Bon Jovi din Piata Constitutiei din Bucuresti este dupa colt. Daca esti sau nu fanul acestuia inrait, iata o lista cu curiozitati despre artist si cele mai importante lucruri despre el. 10 lucruri pe care nu le stiai despre Bon Jovi inainte de a fi Bon Jovi, trupa urma sa se numeasca Johnny .

Cat platesc primariile din Capitala pentru toaletarea arborilor. De ce nu este recomandata taierea radicala a copacilor

Desi primariile din Bucuresti au alocat sume substantiale pentru toaletarea copacilor, de multe ori aceasta operatiune este facuta necorespunzator de firmele responsabile, producan, in final, uscarea copacilor. Potrivit specialistilor in peisagistica, pentru ca sanatatea copacului sa nu fie afectata, taierile ar trebui sa vizeze maxim 30% din coroana acestuia.

Multiple statii de autobuz din Bucuresti isi schimba locatia si numele

Mai multe statii de autobuz din Capitala vor fi reamplasate sau vor fi redenumite, anunta Societatea de Transport Bucuresti.

Incendiu la un restaurant din Bucuresti! Au intervenit cinci autospeciale!

Un incendiu a izbucnit, vineri, la un restaurant din sectorul 3, la fata locului intervenind cinci autospeciale ale pompierilor, au anuntat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )