Libnet.ro
UNICEF

16:30

Primarul Bacaului, exclus luna aceasta din PSD: Doamna Dancila, ati calculat cate voturi v-a costat tura cu bicla? Dragos, unge lantul!

Hotnews Hotnews,
 Primarul Bacaului, exclus luna aceasta din PSD: Doamna Dancila, ati calculat cate voturi v-a costat tura cu bicla? Dragos, unge lantul!

Primarul Bacaului, Cosmin Necula, exclus din PSD luna aceasta, a spus ca Viorica Dancila a consemnat cea mai umilitoare infrangere de cand exista acest partid si l-a acuzat pe liderul PSD Bacau, Dragos Benea, ca s-a facut de ras cand a plimbat-o pe Dancila cu bicicleta pe centura nefinalizata a Bacaului. continuă pe Hotnews

Primarul Bacaului, mesaj ironic la adresa Vioricai Dancila: Ati calculat cate voturi v-a costat tura cu bicla impreuna cu Dragos Benea?

Primarul Bacaului, Cosmin Necula, a fost exclus din PSD, prin decizia Comitetului Executiv National al partidului, dupa primul tur al alegerilor prezidentiale.

Primar exclus din PSD: Dancila a obtinut cel mai prost scor din istoria PSD. Nu exista o rusine mai mare

Primarul Bacaului, Cosmin Necula, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj dur la adresa sefilor din PSD. in aceste momente nu pot sa nu ma gandesc cum baronul Benea a votat-o pe Dancila premier, apoi.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Primar exclus din PSD cu o zi inainte de alegeri. Surse din partid: Trebuia dat un semnal!

Primarul orasului Turda, Cristian Matei, a fost exclus din PSD, din cauza repetatelor incalcari ale statutului. Surse din partidspun ca primarul a fost exclus din c.

CTP, reactie neasteptata despre plecarea Vioricai Dancila din PSD: Le-a luat Dumnezeu mintile!

Liderii PSD ar urma sa ii ceara Vioricai Dancila sa isi dea demisia, in sedinta Comitetului Executiv National, programata marti, la ora 18:30. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu este de parere ca social-democratii fac un gest necugetat, care va afecta imaginea partidului. CTP, despre demisia Vioricai Dancila: Nu este tactic corect sa faca asta Viorica Dancila .

Ana Birchall, data afara din PSD, spune ca a votat cu speranta ca Romania va redeveni O TARA NORMALA: Si votul dumneavoastra conteaza si de aceea va indemn sa nu-l irositi (FOTO)

Fostul ministru al Justitiei, Ana Birchall, data afara din PSD, a declarat, duminica, la iesirea de la urne ca a votat cu speranta ca, in urmatorii cinci ani, cel putin, valoarea, profesionalismul, cinstea,.

Primarul din Turda a fost exclus din PSD. Edilul a atras aproape 100 de milioane de euro din fonduri europene

Primarul orasului Turda, Cristian Matei, a fost exclus din PSD, din cauza repetatelor incalcari ale statutului. Surse din partid sustin insa ca decizia a fost luata ca urmare a votului pentru Guvernul Orban dat de parlamentarul Cristian Burciu, din zona. Municipalitatea din Turda este cunoscuta dupa ce a atras aproape 100 de milioane de euro din fonduri europene pentru finantarea a 19 proiecte, potrivit Mediafax.

Cristian Tudor Popescu, despre situatia din PSD: Executarea in 48 ore da impresia de nesiguranta

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a analizat rezultatele alegerilor prezidentiale 2019 si viitorul pe care il are PSD, ca urmare a infrangerii. Este posibil sa fi existat o negociere in care sa i se ofere .

Soarta Vioricai Dancila se decide chiar acum. Greii din PSD s-au adunat

Peste 20 de presedinti de organizatii PSD sunt prezenti luni seara la intalnirea informala convocata.

Viorica Dancila, in corzi. Un deputat din PSD ii cere demisia

Deputatul PSD Razvan Rotaru a solicitat, luni, demisia Vioricai Dancila de la conducerea partidului,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )