Libnet.ro
UNICEF

17:45

Primarul Brailei, Aurel Simionescu, a fost retinut pentru 24 de ore. Procurorii DNA investigheaza o frauda cu fonduri europene de 8,6 milioane de euro

Adevărul Adevărul,
Primarul Brailei, Aurel Simionescu, a fost retinut pentru 24 de ore. Procurorii DNA investigheaza o frauda cu fonduri europene de 8,6 milioane de euro

Primarul municipiului Braila, Aurel Simionescu, a fost ridicat miercuri, 3 februarie, de anchetatori si a fost transportat cu o duba a jandarmeriei la sediul DNA Galati pentru audieri. Dupa cateva ore de audieri, primarul Brailei a fost retinut pentru 24 de ore. Alaturi de el, a mai fost retinut si Stoica Anghelescu, fostuul director al Directiei Economice. continuă pe Adevărul

EXCLUSIV. Primarul Brailei, saltat de DNA pentru o dedicatie de 30 milioane euro

Cazul in care primarul Brailei, Aurel Simionescu, a fost ridicat de procurorii DNA Galati dateaza din 2010, cand Primaria Braila a fortat acordarea unui contract de 30 de milioane de euro firmei Tancrad SRL Galati, firma la care indesa contractele de asfaltari si fostul presedinte al Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu.

Primarul municipiului Braila, Aurel Simionescu, retinut de procurorii DNA

Primarul municipiului Braila, Aurel Simionescu, si fostul director economic in Primaria Braila, Stoica Anghelescu, au fost retinuti miercuri seara pe baza de ordonanta de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Galati, pentru fapte de coruptie, informeaza Agerpres.

Subofiter SRI, retinut pentru trafic de droguri

Un subofiter SRI Bucuresti trecut in rezerva a fost retinut in urma unui flagrant de procurorii DIICOT Ploiesti si va fi prezentat, miercuri, instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva, el fiind acuzat de trafic de droguri de risc si mare risc, au declarat, pentru Agerpres, surse judiciare.

Ce i-a cerut sa faca un barbat din Bistrita fostei lui iubite. A fost retinut de politisti

Un barbat in varsta de 41 de ani din comuna Lunca Ilvei, judetul Bistrita-Nasaud, a fost retinut, marti, de politistii, fiind acuzat ca isi ameninta fosta iubita cu moartea si ca i-ar fi cerut femeii 12. 000 de euro ca sa inceteze cu amenintarile.

EXCLUSIV. Cum au ars 7,5 milioane de euro de la o tigara

Dosarul in care primarul Brailei, Aurel Simionescu, a fost ridicat de procurorii DNA Galati dateaza din 2010, cand Primaria Braila ar fi fortat acordarea unui contract de 30 de milioane de euro firmei Tancrad SRL Galati, societate la care indesa contractele de asfaltari si fostul presedinte al Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )