Libnet.ro
UNICEF

13:15

Primarul Brailei, catre colegii din PSD: Terminati odata cu Legile justitiei! Abandonati subiectul, ne face rau tuturor

Hotnews Hotnews,
 Primarul Brailei, catre colegii din PSD: Terminati odata cu Legile justitiei! Abandonati subiectul, ne face rau tuturor

Primarul Brailei, Marian Dragomir, le-a cerut colegilor sai din PSD sa renunte la tema privind modificarile legilor justitie deoarece este de parere ca abordarea face rau formatiunii politice, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Primarul social-democrat al Brailei, mesaj catre conducerea PSD: Mai terminati odata cu legile Justitiei!

Primarul Brailei, social-democratul Marian Dragomir, considera ca PSD ar trebui sa abandoneze subiectul legilor Justitiei si sa vorbeasca mai mult despre realizarile din judete. in loc sa discutam.

PE FONDUL EXTINDERII CATRE PIATA DIN SERBIA TeraSteel - crestere de peste 53,7% a exporturilor

TeraSteel, parte a Grupului TeraPlast, unul dintre cei mai importanti producatori de panouri termoizolante si hale la cheie, a avut anul trecut o crestere de peste 53,7% a exporturilor, pe fondul extinderii catre piata din Serbia, conform unui comunicat de presa al companiei. Acesta arata ca societatea comerciala a inregistrat cresteri de doua cifre pe toate categoriile de produse, in 2018. Astfel, din punct de vedere valoric, vanzarile de panouri sandwich au crescut cu peste 54% fata de 2017, cele din segmentul profilelor zincate - cu 25%, iar solutiile la cheie sub forma de hale industriale, spatii logistice sau depozitare au avut o crestere de peste 15%.

Codrin Stefanescu, raspuns pentru primarul Brailei: E nevoie de legile Justitiei. Nemernicii astia ne-au vanat cu catusele in mana

Este nevoie de legile Justitiei . ) pentru ca sunt primari, viceprimari, consilieri judeteni, municipali hartuiti cu catusele ani de zile, in toata tara. Nemernicii astia ne-au vanat cu catusele in mana, cu niste legi facute de Macovei, crezand ca ne sperie - a fost raspunsul secretarului general al PSD, Codrin Stefanescu, la afirmatia primarului Brailei, Marian Dragomir, care a spus ca, din punctul sau de vedere, social-democratii ar trebui sa abandoneze acest subiect si sa vorbeasca mai mult despre realizarile din judete.

Codrin Stefanescu, replica pentru primarul Brailei: E nevoie de legile Justitiei. Ne-au vanat cu catusele in mana

Este nevoie de legile Justitiei - a fost raspunsul secretarului general al PSD, Codrin Stefanescu, la afirmatia primarului Brailei, Marian Dragomir, care a spus ca, din punctul sau de vedere, social-democratii.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )