Libnet.ro
UNICEF

00:07

Primarul care a avut relatii sexuale cu doua minore, pus sub acuzatie penala

România Liberă România Liberă,
Primarul care a avut relatii sexuale cu doua minore, pus sub acuzatie penala

O organizatie din Iasi a depus denunt penal impotriva primarului comunei Mogosesti Siret, cel care a. continuă pe România Liberă

Primarul care a avut relatii intime cu minore, imposibil de demis. Cum explica prefectul din Iasi

Damian Butnariu, primarul din comuna Mogosesti Siret care a recunoscut ca a facut sex cu doua minore, va putea sa isi duca pana la final mandatul, desi s-a suspendat din PNL.

Primarul care a facut sex cu minore, imposibil de demis. Cum explica prefectul din Iasi

Damian Butnariu, primarul din comuna Mogosesti Siret care a recunoscut ca a facut sex cu doua minore, va putea sa isi duca pana la final mandatul, desi s-a suspendat din PNL.

Ce spun votantii despre primarul care a facut sex cu doua minore traficate: A facut de toate, a dat la lume. Cel mai bun baiat a fost Damian Butnariu (VIDEO)

Multi dintre satenii din Mogosesti Siret nu cred ca primarul lor ar fi avut relatii sexuale cu minore in primarie. Oamenii il descriu ca fiind un familist convins si un bun gospodar si cred ca acuzatiile.

Ce a patit edilul iesean dupa ce s-a aflat ca a facut amor cu doua minore, la biroul din Primarie. Reactia PNL

Damian Butnariu, primarul comunei Mogosesti Siret, judetul Iasi, va ramane fara sprijinul politic al PNL, dupa ce s-a aflat ca ar fi intretinut relatii sexuale cu doua minore, contracost, in biroul sau de la Primarie. Edilul a precizat, vineri, ca a cerut autosuspendarea din functia de membru al PNL Iasi in urma izbucnirii acestui scandal.

Relatii intime intr-o primarie din judetul Iasi, cu doua minore. Edilul a dat 100 de lei unui proxenet care i-a adus la birou o copila rapita de la scoala

Caz socant intr-o comuna din Iasi. Primarul Mogosesti Siret a dat o declaratie in calitate de martor intr-un dosar penal de trafic de minori. Damian Butnariu a recunoscut ca a intretinut relatii intime cu doua minore ce erau traficate, chiar in sediul institutiei publice.

Ziarul de Iasi: Primarul liberal al unei comune a facut sex cu doua minore, in birou. Fetele erau victime ale unei retele de trafic de minori

Un primar PNL din judetul Iasi a recunoscut in instanta ca a facut sex cu doua minore de 17 ani, chiar in sediul primariei, platind 100 de lei pentru servicii. Damian Butnariu a intretinut raporturi sexuale normale si orale cu cele doua fete, victime ale unei retele de trafic de minori din zona Pascaniului, scrie Ziarul de Iasi. Una dintre ele fusese rapita de la scoala chiar cu cateva ore inainte de a fi dusa in biroul primarului. Informatiile apar intr-un dosar in care mai multi proxeneti din zona sunt judecati pentru fapte de trafic de carne vie pe care le-au comis in perioada 2007-2008.

Ce spun votantii despre primarul acuzat ca a facut amor cu doua minore: ii baiat bun, a facut de toate, a dat la lume

Satenii din comuna Mogosesti Siret considera, in majoritate, ca Damian Butnariu este un primar gospodar si cred ca acuzatiile conform carora acesta ar fi facut sex cu doua minore in sediul institutiei sunt nefondate.

Sex oral in Primarie, cu doua minore. Un primar din Iasi a dat 100 de lei unui proxenet care i-a adus la birou o copila rapita de la scoala

Primarul comunei iesene Mogosesti Siret a dat o declaratie in calitate de martor intr-un dosar penal de trafic de minori. Damian Butnariu a recunoscut ca a facut sex cu doua minore ce erau traficate, chiar in sediul institutiei publice.

Primarul care a platit 100 de lei unui proxenet, ca sa violeze o minora rapita de la scoala chiar in Primarie

Damian Butnariu, primar in comuna Mogosesti-Siret, a platit 100 de lei unui proxenet ca sa violeze o minora rapita de la scoala chiar in Primarie. Oficialul este edil si in prezent. Primarul care a platit 100 de lei unui proxenet, ca sa violeze o minora rapita de la scoala in Primarie Damian Butnariu PNL) este .

Denunt penal impotriva primarului liberal din judetul Iasi acuzat ca a facut sex cu doua fete in Primarie

O organizatie civica din Iasi a depus un denunt penal la Parchet impotriva primarului comunei Mogosesti Siret, care a recunoscut in instanta ca a avut relatii sexuale cu doua minore chiar in sediul Primariei. De asemenea, organizatia cere conducerii PNL sa il excluda pe edil din partid.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )