Libnet.ro
UNICEF

23:45

Primarul comunei Arieseni din Alba, trimis in judecata de DNA pentru fapte de coruptie in obtinerea de fonduri europene

Adevărul Adevărul,
Primarul comunei Arieseni din Alba, trimis in judecata de DNA pentru fapte de coruptie in obtinerea de fonduri europene

Primarul comunei Arieseni, Jurj Vasile Marin, a fost trimis in judecata de Serviciul Teritorial DNA Alba Iulia pentru fapte de coruptie. Acesta este acuzat ca a intocmit si folosit documente false care au avut ca finalitate obtinerea pe nedrept de fonduri europene. continuă pe Adevărul

Elan Schwartzenberg, trimis in judecata de DNA pentru complicitate la dare de mita intr-un dosar disjuns din dosarul Radu Mazare - Avraham Morgenstern

Procurorii DNA l-au trimis in judecata, vineri, pe omul de afaceri Emilian Schwartzenberg, in prezent arestat in lipsa Schwartzenberg are dubla cetatenie si este domiciliat in Israel), intr-un dosar disjuns dintr-un alt dosar, privind construirea Campusului social Henri Coanda din Constanta, in care sunt implicati Radu Mazare si Avraham Morgenstern.

Fost secretar de stat la Trasporturi, trimis in judecata de DNA. Mita de 5,3 milioane de euro de laconstructorul noul terminal al Aeroportului Otopeni

Marin Anton, fost deputat PNL si secretar de stat in Ministerul Transporturilor si Adrian Ionescu, fost director in CNADNR au fost trimisi in judecata de procurorii DNA, luni, pentru luare de mita, respectiv complicitate la aceasta infractiune. Marin Anton este acuzat ca a primit mita aproximativ 5,3 milioane de euro de la compania care a realizat noul terminal al Aeroportului Otopeni.

Adrian Gardean, trimis in judecata de DNA intr-un dosar disjuns din Gala Bute

Adrian Gardean, administrator al S. Termogaz Company, si Miron-Dorel Gardean, actionar majoritar al aceleiasi companii, au fost trimisi in judecata de procurorii DNA pentru dare de mita, intr-un dosar disjuns din Gala Bute, in care fostul ministru al Dezvoltarii Elena Udrea a fost condamnata, in prima instanta, la sase ani de inchisoare, scrie News. ro.

Adrian Gardean, trimis in judecata de DNA intr-un dosar disjuns din Gala Bute

Adrian Gardean, administrator al S. Termogaz Company, si Miron-Dorel Gardean, actionar majoritar al aceleiasi companii, au fost trimisi in judecata de procurorii DNA pentru dare de mita, intr-un dosar disjunc din Gala Bute, in care fostul ministru al Dezvoltarii Elena Udrea a fost condamnata, in prima instanta, la sase ani de inchisdoare.

VIDEO Primarul comunei cu unul dintre cele mai scumpe revelioane din Romania: Am dat in cap? Pe cine am omorat?

Dupa ce a realizat unul dintre cele mai scumpe focuri de artificii din Romania, primarul comunei Cheveresu Mare sustine ca nu si-a dat seama cat de mare e suma, tot ce si-a dorit fiind un foc de artificii. Am dat in cap? Am omorat pe cineva?, s-a eschivat primarul Marcel Muia.

Fostul manager al Spitalului Judetean din Targoviste, trimis in judecata pentru abuz in serviciu, in cazul demisiei medicului Marcu Carmen

O demisie, care nu ar fi avut loc in realitate, s-a lasat cu dosar penal pentru fostul manager al Spitalului Judetean de Urgenta din Targoviste. Radu Petrescu este judecat pentru abuz in serviciu, in cazul demisiei fostului director medical Carmen Marcu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )