Libnet.ro
UNICEF

05:30

Primarul Daniel Florea, despre candidatura lui Dancila: Un candidat redutabil

România Liberă România Liberă,
Primarul Daniel Florea, despre candidatura lui Dancila: Un candidat redutabil

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, a declarat, marti, ca premierul Viorica Dancila este un candi. continuă pe România Liberă

Primarul Daniel Florea: Cu Viorica Dancila avem sanse reale sa castigam prezidentialele

Presedintele PSD Sector 5, Daniel Florea, a declarat marti ca premierul Viorica Dancila este un candidat redutabilpentru alegerile prezidentiale si, fata de Gabriela Firea, are o sustinere mai larga.

Membru PSD, despre candidatura lui Dancila la presedintie: Daca Romania va fi condusa de o blonda, aceasta blonda frumoasa sa fie a noastra

Un membru al PSD Mures a spus, sambata, inaintea alegerilor din oragnizatia locala, ca, daca tot e sa se adevereasca profetia lui Traian Basescu potrivit careia Romania va fi condusa de o blonda, atunci aceasta sa fie a social-democratilor.

Robert Negoita, despre candidatura lui Dancila la presedintie: O gluma destul de neinteresanta. Niciodata nu am sa o votez pe doamna Dancila

Primarului Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoita, PSD) considera desemnarea premierului Viorica Dancila drept candidat al PSD pentru alegerile prezidentiale drept o gluma neinteresanta si spune ca niciodata, nici daca s-ar reincarna, nu ar vota-o.

Florin Calinescu, despre candidatura Vioricai Dancila la prezidentiale: Si-a deschis Cotroceniul coafor sau croitorie? (VIDEO)

Florin Calinescu, proaspat devenit presedinte al Partidului Verzilor, a comentat desemnarea Vioricai Dancila drept candidat al PSD la alegerile prezidentiale, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii.

Firea, despre candidatura sa: Daca colegii nu considera ca aceasta cale e cea potrivita, accept

Primarul general Gabriela Firea a afirmat marti, referindu-se la candidatura sa la Presedintie, ca, .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2703 seconds )