Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primarul Daniel Florea: PNL sa revoce HG prin care a luat din administrarea Sectorului 5 terenul pe care se dezvolta cel mai mare proiect de dezvoltare urbana din ultimii 30 de ani (VIDEO)

B1 B1,
Primarul Daniel Florea: PNL sa revoce HG prin care a luat din administrarea Sectorului 5 terenul pe care se dezvolta cel mai mare proiect de dezvoltare urbana din ultimii 30 de ani (VIDEO)

Primarul Daniel Florea a cerut PNL sa revoce Hotararea de Guvern prin care a luat 110 hectare de teren din administrarea Sectorului 5 al Capitalei, pe care se dezvolta in acest moment cel mai mare proiect de. continuă pe B1

PRIMARUL SECTORULUI 5: Somez Guvernul sa revoce Hotararea prin care ne-a luat ilegal din administrare terenul de 110 hectare din Ghencea

In ultima sedinta de Guvern, s-a adoptat o Hotarare prin care Primariei Sectorului 5 i s-a luat suprafata de 110 hectare de teren - din zona Ghencea - fiind transferata din nou in administrarea Ministerului Apararii Nationale. Guvernul si-a argumentat decizia referindu-se la proiectul imobiliar pe care primaria s-a angajat ca-l va realiza, fara ca acest lucru sa se mai intample, scrie g4media.

Metode prin care te poti feri de capusele din iarba, in parc sau in propria curte. Ce faci daca totusi ai fost muscat

Iesirile la iarba verde sau in parcuri prezinta un risc crescut din cauza capuselor. Pentru a va feri de neplacerile cauzate de muscaturile de capuse, trebuie sa tineti cont de cateva sfaturi pe care le regasiti un pic mai jos. Cum te poti feri de capusele din iarba, in parc sau in propria curte. Ce .

Fii si tu ambasadorul turismului romanesc. Campania prin care Guvernul isi propune sa sustina industria ospitalitatii si sa incurajeze romanii sa redescopere frumusetile tarii (VIDEO)

Ministerul Economiei a demarat campania Fii ambasadorul turismului romanesc!, o provocare digitala indreptata spre sustinerea industriei ospitalitatii, greu incercata in acest an, si care.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,25 seconds )