Libnet.ro
UNICEF

19:31

Primarul din Alexandria a asfaltat drumurile pentru ca nunta fiicei sale sa fie perfecta

B1 B1,
Primarul din Alexandria a asfaltat drumurile pentru ca nunta fiicei sale sa fie perfecta

A asfaltat drumurile din oras in regim de urgenta pentru nunta fiicei sale. Vorbim de primarul din Alexandria, social democratul Victor Dragusin, care, dupa ce ani de zile nu a asfaltat aproape nimic in oras,. continuă pe B1

Radu Banciu: Primarul din Alexandria a profitat de nunta fiicei sale pentru a-si arata competenta. Poate la botez le mai trage o strada

Radu Banciu a comentat vineri seara isprava primarului din Alexandria, Victor Dragusin, care a reusit sa asfalteze in numai 24 de ore drumul de la intrarea in oras, totul pentru nunta fiicei sale. Astfel,.

Primarul din Targu Mures spune ca nu au fost descinderi DNA la sediul institutiei

Primarul din Targu Mures, Dorin Florea, a declarat vineri, ca la sediul municipalitatii nu a avut loc nicio descindere a Departamentului National Anticoruptie, ca toata corespondenta cu procurorii DNA s-a.

DNA: Seful Directiei de Infrastructura din PMB pretindea comisioane pentru contracte derulate de Primarie

Seful Directiei Infrastructura din Primaria Capitalei, Madalin Dumitru, pretindea comisioane pentru contracte derulate de Primaria Capitalei, fapt ce explica sursa de finantare a achizitiilor de bunuri mobile si imobile pe numele sau si al altor persoane, potrivit procurorilor DNA, relateaza Mediafax.

Enel: Am respectat prevederile din contractele de privatizare pentru fostele filiale Electrica

Enel reitereaza faptul ca a respectat intocmai toate prevederile din contractele de privatizare pentru fostele filiale Electrica pe care le-a achizitionat in Romania, transmite un comunicat al companiei remis astazi redactiei, ca raspuns la informatiile aparute astazi in presa.

ştiri de la B1

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )