Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primarul din Baia Mare, Catalin Chereche suspectat de fals in declaratii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Primarul din Baia Mare, Catalin Chereche suspectat de fals in declaratii

Agentia Nationala de Integritate ANI) a anuntat, luni, ca a constatat existenta unei diferente nejustificate in cuantum de 2,7 milioane de lei intre averea dobandita si veniturile realizate de catre primarul din Baia Mare, Catalin Chereches. ANI a precizat ca a fost sesizata Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curtii de Apel Cluj. De asemenea, primarul este suspectat e fals in declaratii, fiind sesizati procurorii. continuă pe Ziarul Bursa

Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, noi dezvaluiri privind averea nejustificata: ANI a facut o cercetare si a aratat ca nu exista niciun fel de ilegalitate

ANI a sesizat procurorii pentru verificarea averii edilului din Baia Mare, Catalin Chereches, dupa ce inspectorii Agentiei de Integritate au constatat ca acesta nu poate justifica suma de 2,7 milioane de.

Primarul din Baia Mare, dupa sesizarea ANI privind averea sa nejustificata: in 2009 am primit un dar, o donatie din partea mamei mele, de un milion si jumatate de euro

Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, in cazul caruia Agentia Nationala de Integritate a constatat diferente nejustificate de aproape 3 milioane de lei intre avere si venituri sustine ca acest dosar impotriva sa a fost facut la presiuni. El a sustinut ca in 2009 a primit un dar, o donatie de un milion si jumatate de euro de la mama sa, care avea banii din vanzarea unui imobil.

Primarul din Baia Mare, reactie in legatura cu averea nejustificata: Mama mea avea banii in cont din vanzarea unui imobil si mi i-a tranferat in numerar

UPDATEANI a sesizat procurorii pentru verificarea averii edilului din Baia Mare, Catalin Chereches, dupa ce inspectorii Agentiei de Integritate au constatat ca acesta nu poate justifica suma de 2,7.

ANI: Primarul din Baia Mare are o avere nejustificata de 2,7 milioane de lei

Agentia Nationala de Integritate a anuntat luni ca a constatat existenta unei diferente nejustificate, in cuantum de 2,7 milioane lei, intre averea dobandita si veniturile realizate de primarul municipiului.

Primarul din Baia Mare, avere nejustificata de 2,7 milioane de lei. ANI a sesizat Parchetul

Agentia Nationala de Integritate ANI) a constatat existenta unei diferente nejustificate de 2. 026,318 lei intre averea dobandita si veniturile realizate de catre primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, in perioada 26 iunie 2012 31 decembrie 2017.

Averea lui Catalin Chereches, luata la puricat de procurori. Primarul din Baia Mare nu poate justifica aproape trei milioane de lei

Catalin Chereches, primarul municipiului Baia Mare, are probleme cu legea. Agentia Nationala de Integritate ANI) a sesizat instututiile competente pentru verificarea averii edilului dupa ce inspectorii institutiei au constatat ca acesta nu poate justifica suma de 2,7 milioane de lei.

Catalin Chereches, despre cele 2,7 milioane de lei lipsa in declaratia de avere: Prin aceasta manopera a ANI, DNA incearca sa-si acopere ilegalitati

Catalin Chereches, primarul municipiului Baia Mare a facut primele declaratii referitoare la raportul Agentiei Nationale de Integritate ANI), din care reiese ca exista o diferenta nejustificata de 2,7 milioane de lei intre averea dobandita si veniturile realizate de primarul municipiului Baia Mare.

Catalin Chereches: Am primit un dar de 1,5 mil. euro de la mama

Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, in cazul caruia Agentia Nationala de Integritate a constatat diferente nejustificate de aproape 3 milioane de lei intre avere si venituri, sustine ca acest dosar impotriva sa a fost facut la presiuni. El a.

Sindromul matusa Tamara se extinde. Cum au fost ajutati saracii politicieni de rudele instarite: De la bunica Ghizela si soacra Flavia, la micutul Stefan, afacerist la doar 11 luni (FOTO)

Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, are iar probleme. Inspectorii Agentiei Nationale de Integritate au constatat ca acesta nu poate justifica suma de 2,7 milioane de lei si au decis sa sesizeze.

ANI sesiseaza parchetul in legatura cu averea primarului Catalin Chereches

Agentia Nationala de Integritate a constatat diferente nejustificate in valoare de aproape 3 milioane de lei intre avere si veniturile realizate de Catalin Chereches, primarul din Baia Mare, fiind sesizate Curtea de Apel Cluj si parchetul pentru a incepe verificarile, transmite Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )