Libnet.ro
UNICEF

23:45

Primarul din Brad sustine ca a fost victima unui atac informatic: Pare incredibil, dar este adevarat

Hotnews Hotnews,
 Primarul din Brad sustine ca a fost victima unui atac informatic: Pare incredibil, dar este adevarat

Primarul din Brad, Florin Cazacu, sustine ca a fost victima unui atac informatic, de pe numarul sau de telefon mobil fiind transmise mesaje pe WhatsApp prin care se solicitau sume de bani sau se propuneau diverse afaceri. El spune ca situatia este foarte grava si ca va depune plangere la Politie. continuă pe Hotnews

VIDEO Prima reactie a jucatorului care a redus Arena Nationala la tacere: Perovici, victima unui fault criminal

Prima repriza a derby-ului in care s-au intalnit Dinamo si FCSB a fost marcata de interventia inumana a lui Iulian Cristea asupra atacantului cainilor.

Autorul atacului armat de la casa de amanet din Capitala a fost prins. Victima sa a ajuns la spital, dupa ce a primit ingrijiri medicale la fata locului (VIDEO)

Autorul atacului armat de la o casa de amanet din Capitala a fost retinut de politisti! Casiera unei case de amanet a fost atacata, la ora inchiderii, de un individ cu cagula, inarmat cu un pistol, relateaza B1.

Un barbat a amenintat ca isi arunca masina in aer intr-o benzinarie de pe bulevardul Corneliu Coposu din Bucuresti. Suspectul a fost retinut de politie

Un barbat a anuntat, luni, prin apel la 112, ca arunca in aer o benzinarie din sectorul 3 al Capitalei. Acesta a fost prins de politisti, transmite Agerpres. UPDATE: Barbatul care a amenintat ca arunca in aer o benzinarie din Capitala a fost internat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )