Libnet.ro
UNICEF

15:45

Si primarul din Caransebes s-a vaccinat impotriva COVID-19, inaintea persoanelor care au prioritate

B1 B1,
Si primarul din Caransebes s-a vaccinat impotriva COVID-19, inaintea persoanelor care au prioritate

Inca un primar a sarit randul si s-a vaccinat impotriva COVID-19, desi nu se incadreaza in ategoriile prioritare din etapa intai a campaniei. inca un primar a sarit randul la. continuă pe B1

Un alt primar a sarit randul si s-a vaccinat: Nu-mi risc viata pentru politica sau publicitate, ci incerc sa fiu un exemplu

Si primarul din Caransebes, Felix Borcean, s-a vaccinat impotriva COVID-19, desi nu se incadreaza in prima etapa a campaniei de vaccinare, care se deruleaza acum in Romania. El a facut anuntul pe Facebook, unde are un mesaj pentru carcotasi: Eu nu-mi risc viata pentru politica sau publicitate, ci incerc sa fiu un exemplu, de data asta pozitiv, ca negativ am fost destul. Primarul unei localitati din Calarasi a sarit randul si s-a vaccinat impotriva COVID: Am zis ca daca ramane vreo doza ma vaccinez si a ramas. Nu am vrut sa lezez pe nimeni.

Papa Francisc s-a vaccinat impotriva COVID-19

Papa Francisc, in varsta de 84 de ani, a fost vaccinat impotriva COVID-19, astazi, in prima zi a campaniei de vaccinare organizata de Vatican, conform unor jurnalisti apropiati suveranului pontif.

Primarul unei localitati din Calarasi a sarit randul si s-a vaccinat impotriva COVID: Am zis ca daca ramane vreo doza ma vaccinez si a ramas. Nu am vrut sa lezez pe nimeni

Primarul liberal al localitatii Alexandru Odobescu din judetul Calarasi, Niculae Eremia, s-a vaccinat deja impotriva COVID-19, desi nu este inclus in aceasta etapa de vaccinare si nici in cea de a doua etapa, care va incepe vineri. Contactat de HotNews. ro, primarul a spus ca a reusit sa se vaccineze pentru ca a ramas o doza si s-a putut, sustinand ca el nu a vrut sa ia locul la nimeni, ci doar sa dea un semnal ca oamenii sa se vaccineze, pentru ca lumea e reticenta.

Primarul unei localitati din Calarasi a sarit randul si s-a vaccinat impotriva COVID-19, desi nu face parte din categoriile prioritare. Cum a fost posibil

Campania de vaccinare impotriva COVID-19 este umbrita de o noua neregula. Desi etapa a doua a procesuluid e imunizare nu a inceput inca, primarul liberal al localitatii Alexandru Odobescu din judetul.

Scandal in Slovacia, dupa ce o fosta mare jucatoare de tenis s-a vaccinat anti-Covid inaintea unor persoane prioritare

Fosta jucatoare de tenis Dominika Cibulkova este in centrul unei polemici in Slovacia, dupa ce s-a vaccinat anti-Covid, desi nu era printre persoanele prioritare.

Sir David Attenborough s-a vaccinat impotriva COVID-19 Mesajul naturalistului britanic

Sir David Attenborough se numara printre personalitatile care s-au vaccinat recent impotriva COVID-19, a confirmat reprezentantul sau, relateaza marti BBC potrivit Agerpres.

Raed Arafat s-a vaccinat impotriva COVID-19

Secretarul de stat Raed Arafat s-a vaccinat astazi impotriva COVID-19, la Centrul de Vaccinare din cadrul Spitalului de Urgenta Prof. dr. Dimitrie Gerota din Bucuresti.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )