Libnet.ro
UNICEF

11:30

Primarul din Gheorgheni, Mezei Janos, adus la DNA Targu-Mures

Adevărul Adevărul,
Primarul din Gheorgheni, Mezei Janos, adus la DNA Targu-Mures

In jurul orei 18. 00, Mezei Janos, primarul din Gheorgheni judetul Harghita) a sosit la sediul DNA Targu-Mures. Cercetarile vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni asimilate celor de coruptie si a unor infractiuni de fals. continuă pe Adevărul

Primarul din Gheorgheni, Mezei Janos, dus la audieri la DNA Targu Mures

Primarul din Gheorgheni, Mezei Janos, este dus la audieri, luni seara, la DNA Targu Mures, dupa ce pe parcursul zilei procurorii anticoruptie au efectuat mai multe perchezitii, inclusiv la locuinta primarului si la sediul Primariei, anunta Agerpres.

Primarul municipiului Gheorgheni, retinut de procurorii DNA Targu Mures

Primarul municipiului Gheorgheni, Mezei Janos, audiat luni seara de procurorii DNA Targu Mures, intr-un caz care ar viza societatea Monturist, unde municipalitatea este actionar cu 48%, a fost retinut pentru 24 de ore, urmand sa fie dus la instanta, marti, cu propunere de arestare preventiva, potrivit Mediafax. Mezei Janos este membru al Partidului Civic Maghiar si se afla la al doilea mandat consecutiv in functia de primar.

UPDATE. Primarul din Gheorghieni, dus la DNA, intr-un dosar de coruptie si fals

Primarul municipiului Gheorgheni, Mezei Janos PCM), a fost dus, luni dupa-amiaza, de catre procurori, la Targu Mures, unde ar urma sa fie audiat la DNA, in urma perchezitiilor de la primarie, din cursul diminetii, care ar viza societatea Monturist, unde municipalitatea este actionar cu 48%.

UPDATE. Primarul din Gheorghieni, retinut de DNA, intr-un dosar de coruptie si fals

Primarul municipiului Gheorgheni, Mezei Janos PCM), a fost retinut, luni seara, de procurorii DNA, pentru coruptie.

UPDATE. Primarul din Gheorghieni, perchezitionat de procurorii DNA, intr-un dosar de CORUPTIE si fals

Procurorii anticoruptie efectueaza, luni dimineata, cinci perchezitii, in Targu Mures, la suspecti de coruptie si fals, informeaza Directia Nationala Anticoruptie DNA). Procurorii vizeaza si o institutie publica, care ar fi primaria unei comune.

Primarul din Miercurea-Ciuc ar fi vizat de perchezitii DNA

Directia Nationala Anticoruptie DNA) Targu-Mures face perchezitii in aceasta dimineata in mai multe locuri din Harghita, potrivit unui comunicat al procurorilor, surse judiciare declarand, pentru ziarul BURSA, ca ar fi vizati inclusiv primaria si primarul orasului, Robert Kalman Raduly UDMR).

Sefii Politiei Judetene Timis, cel al Politiei Rutiere din judet si primarul din Recas raman in arest preventiv. Decizia este definitiva

Curtea de Apel Timisoara a decis vineri ca sefii Politiei Judetene Timis, cel al Politiei Rutiere din judet si primarul din Recas raman in arest preventiv, iar sefii Politiei din Recas vor fi cercetati.

Primarul din Nehoiu, condamnat la inchisoare cu suspendare

Primarul suspendat al orasului Nehoiu, Florentin Lungu, aflat in arest la domiciliu a fost condamnat in alt dosar la doi ani si doua luni de inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese, informeaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2454 seconds )