Libnet.ro
UNICEF

22:15

Primarul din Miercurea Sibiului, dupa ce un TIR a intrat in doua case: Avem nevoie de autostrada

Hotnews Hotnews,
 Primarul din Miercurea Sibiului, dupa ce un TIR a intrat in doua case: Avem nevoie de autostrada

Primarul orasului Miercurea Sibiului, Ioan Troanca, a declarat luni pentru Agerpres dupa ce un TIR a intrat in cursul noptii in doua case, ca este nevoie urgenta ca traficul greu sa fie mutat de pe DN1 pe autostrada, ceea ce i-ar scapa pe sibienii din aceasta localitate de autotrenurile care le distrug locuintele. continuă pe Hotnews

Primarul din Targu Mures vrea taxa pe inmormantare.

Primaria Targu Mures ar putea introduce o taxa de inmormantare, in valoare de 30 de lei, si ia in calcul majorarea altor tarife legate de funeralii, precum taxa de pastrare a sicriului. Viceprimarul PNL din Targu Mures, Ionela Ciotlaus, a prezentat, luni, propunerile de taxe si impozite pe anul 2014. Pe langa taxa de inmormantare, primarul din Targu Mures a propus majorarea taxei de pastrare a sicriului - in cele trei zile cat sta in capela - de la 28 de lei la 50 de lei, transmite .

Primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, reales presedinte al PDL Alba

Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, a fost reales sambata, presedinte al PDL Alba, el fiind, de altfel, singurul candidat inscris pentru functia de presedinte al filialei judetene, pe care o conduce de.

Doua spitale din Budapesta, evacuate dupa gasirea unei bombe.

Doua spitale din Budapesta au fost evacuate dupa descoperirea unei bombe din al Doilea Razboi Mondial, informeaza Mediafax. Bomba, de fabricatie sovietica, de 116 de kilograme, dintre care 25 de kilograme de explozibil, a fost gasita in parcul Orczy. Un perimetru de securitate cu o raza de 300 de metri a fost instituit in jurul dispozitivului exploziv, impunand evacuarea a peste 1. 000 de persoane din 500 de locuinte. Cateva ore mai tarziu, echipele de genisti au reusit sa dezamorseze .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1953 seconds )