Libnet.ro
UNICEF

23:30

Primarul din New York, fotografiat in timp ce curata zapada din fata casei: Imaginea, publicata de Ambasada SUA (FOTO)

B1 B1,
Primarul din New York, fotografiat in timp ce curata zapada din fata casei: Imaginea, publicata de Ambasada SUA (FOTO)

Reprezentantii Ambasadei SUA la Bucuresti au publicat miercuri, pe contul de Facebook, o fotografie care il infatiseaza pe primarul New York-ului, Bill de Blasio, in timp ce curata zapada din fata casei. continuă pe B1

Si la voi ninge? Ambasada SUA la Bucuresti a publicat o imagine cu primarul din New York in timp ce deszapezeste

Ambasada SUA la Bucuresti il da exemplu pe primarul New York-ului, Bill de Blasio, postand pe contul de Facebook al misiunii o fotografie in care acesta curata zapada din fata casei sale, la care adauga si un text: Si la voi ninge?.

Fiat ar putea fi listata la bursa din New York

Directorul general al Fiat, Sergio Marchionne, ar putea propune, saptamana viitoare, inregistrarea companiei in Marea Britanie si listarea la bursa din New York, dupa fuziunea cu producatorul auto american Chrysler, scrie MarketWatch, citand surse apropiate situatiei.

Seful autoritatii financiare din New York este in favoarea bitcoin

Benjamin Lawsky, seful departamentului pentru servicii financiare al statului New York, considera ca bitcoin a ajuns intr-un moment de cotitura, in care posibilele beneficii sunt mai mari decat riscurile activitatilor ilegale, informeaza Financial Times.

Cel mai LUXOS apartament din New York. Privelistea iti taie respiratia

Cu siguranta acest bloc de apartamente de lux nu a fost ridicat pentru oamenii de rand, ci pentru bogatii lumii care vor sa se rasfete la superlativ. 432 Park va schimba peisajul in zona Central Park din New.

Primarul New York-ului ii arata lui Oprescu cum se foloseste lopata.

Ambasada SUA la Bucuresti a postat pe contul de Facebook o fotografie cu primarul orasului New York, Bill de Blasio, in care acesta curata zapada din fata casei sale, ca un exemplu pentru autoritatile din Romania. Si la voi ninge? Sa stiti ca vremea rea nu afecteaza numai Europa, ci si SUA, este comentariul care insoteste fotografia cu primarul orasului New York, Bill de Blasio, inlaturand cu o lopata zapada din fata casei sale. Presa americana a publicat recent mai multe fotografii cu .

Tablouri recuperate de la nazisti, estimate la un milion de dolari, scoase la licitatie in New York

Patru tablouri furate de nazisti in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial vor fi scoase la vanzare, joi, de casa de licitatii Sothebys, din New York, care se asteapta sa le vanda pentru un milion de.

Masuri de securitate sporite in New York. Lunetisti pe acoperisuri, elicoptere in survol permanent si peste 200 de camere de supraveghere suplimentare

Comandantul Departamentului de Politie din New York NYPD), Ray Kelly, a decis sa consolideze securitatea metropolei americane prin instalarea a peste 200 de camere de supraveghere provizorii in centrul Manhattanului.

Seful Fiat va propune inregistrarea grupului in Marea Britanie si listarea la New York

Directorul general al Fiat, Sergio Marchionne, va propune saptamana viitoare board-ului producatorului auto inregistrarea acestuia in Marea Britanie si listarea la bursa din New York, in urma fuziunii cu compania americana Chrysler, au declarat.

Ambasada SUA la Bucuresti il prezinta pe primarul New York-ului cu lopata in mana: Si la voi ninge?

Ambasada SUA la Bucuresti il da exemplu pe primarul New York-ului, Bill de Blasio, postand pe contul de Facebook al misiunii o fotografie in care acesta curata zapada din fata casei sale, la care adauga si un text: Si la voi ninge?, scrie.

Amenzi pentru brasovenii si firmele care nu curata zapada

Brasovenii, dar si firmele au obligatia de a-si curata zapada din fata caselor sau a sediilor, in caz contrat risca amenzi usturatoare.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )