Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primarul din Ploiesti, retinut pentru 24 de ore

România Liberă România Liberă,
Primarul din Ploiesti, retinut pentru 24 de ore

00: Primarul din Ploiesti, Iulian Badescu, a fost retinut de catre procurorii anticoruptie pentru 24 de ore, dupa ce a fost audiat timp de sase ore, conform B1TV. continuă pe România Liberă

Primarul din Ploiesti, retinut pentru luare de mita si abuz in serviciu

------------ * Actualizare 17:09 Primarul municipiului Ploiesti, Iulian Badescu, a fost retinut, in urma cu putin timp, de DNA, dupa circa sapte ore de audieri, pentru luare de mita si abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave avand ca rezultat obtinerea pentru altul a unui folos necuvenit 2 acte materiale), potrivit comunicatului Directiei Nationale Anticoruptie.

Descinderi la Primaria Ploiesti. Primarul Iulian Badescu, retinut pentru o mita de 300.000 euro

Update 19. 35- Primarul din Ploiesti, Iulian Badescu, a fost retinut marti seara. El a fost scos cu catuse de la DNA Ploiesti, dupa aproximativ sapte ore de audieri. Procurorii il acuza de.

Primarul din Ploiesti, Iulian Badescu, retinut de DNA pentru abuz in serviciu si luare de mita

Primarul din Ploiesti, Iulian Badescu, a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA, fiind suspectat pentru abuz in serviciu si infractiunea de luare de mita. Procurorii au facut marti dimineata, mai.

Primarul din Ploiesti, Iulian Badescu, retinut de DNA pentru abuz in serviciu si luare de mita (VIDEO)

Primarul din Ploiesti, Iulian Badescu, a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA, fiind suspectat pentru abuz in serviciu si infractiunea de luare de mita. Procurorii au facut marti dimineata, mai.

Primarul Iulian Badescu, retinut pentru o mita de 300.000 euro, internat sub paza la Spitalul Judetean de Urgenta

00 - Primarul din Ploiesti, Iulian Badescu, caruia i s-a facut rau in timp ce era transportat catre arestul Politiei Judetene Prahova, a ramas internat, sub paza, la sectia de cardiologie a.

Ce spune primarul din Ploiesti despre acuzatiile din dosarul finantarii echipei locale

Primarul din Ploiesti, Iulian Badescu PSD), a declarat, marti, inainte sa intre la audieri la DNA Ploiesti, ca acuzatiile din dosarul finantarii echipei Petrolul Ploiesti i se par aberante si ca, probabil, domnul Capra a fost presat sau sfatuit, din arest, sa dea declaratii impotriva sa, transmite Mediafax.

De ce a fost retinut primarul din Ploiesti

Primarul municipiului Ploiesti, Iulia Badescu, a fost retinute pentru 24 de ore de catre procurorii anticoruptie, dupa ce a fost audiat timp de sase ore in cursul zilei de marti, pentru luare de mita si abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave avand ca rezultat obtinerea pentru altul a unui folos necuvenit 2 acte materiale), conform unui comunicat DNA.

Primarul din Ploiesti audiat la DNA pentru sponsorizarea ilegala a echipei Petrolul

Iulian Badescu, edilul municipiului Ploiesti, s-a prezentat marti dimineata la Directia Nationala Anticoruptie DNA) din Ploiesti ca raspuns la o citatie primita pe numele sau.

Perchezitii la Primaria din Ploiesti, intr-un dosar ce vizeaza finantarea echipei Petrolul Ploiesti. Reactia primarului

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza, marti, mai multe perchezitii la Primaria din Ploiesti, intr-un dosar ce il vizeaza pe primarul Iulian Badescu, care a alocat ilegal fonduri catre asociatia Lupii Galbeni, in perioada 2013 -2014. Suma vehiculata este de opt milioane de euro.

Perchezitii la Primaria din Ploiesti, intr-un dosar de coruptie

Procurorii anticoruptie efectueaza, marti, mai multe perchezitii la Primaria din Ploiesti, intr-un dosar ce vizeaza fapte de coruptie, relateaza B1 Tv.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )