Libnet.ro
UNICEF

10:15

Primarul din Sangeorz Bai, care si-a umilit fiica de 14 ani, a ramas fara mandat

Antena3 Antena3,
Primarul din Sangeorz Bai, care si-a umilit fiica de 14 ani, a ramas fara mandat

Primarul din Singeorz Bai, Traian Ogagau, care si-a umilit fiica de 14 ani, a ramas fara mandat, a anuntat miercuri Prefectura Bistrita-Nasaud. continuă pe Antena3

Primarul din Sangeorz-Bai, care s-a filmat umilindu-si fiica, isi pierde mandatul! A fost condamnat definitiv intr-un dosar penal

Traian Ogagau, primarul din Sangeorz-Bai, care si-a filmat fiica in varsta de 14 ani in timp ce o pedepseatinand-o dezbracata, in genunchi, cu mainile ridicate, isi pierde noul mandat, dupa ce a f.

Primarul din Sangeorz Bai, care si-a umilit fiica de 14 ani, a ramas fara mandat dupa ce a fost condamnat definitiv Instanta va decide daca il va valida sau nu pentru noul mandat

Prefectul de Bistrita-Nasaud a semnat, miercuri, ordinul prin care a incetat de drept mandatul primarului orasului-statiune Sangeorz-Bai, Traian Ogagau, ca urmare a condamnarii acestuia la un an de inchisoare cu suspendare pentru refuz de prelevare a probelor biologice. Avand in vedere ca Traian Ogagau a fost reales la alegerile locale din 27 septembrie pentru un al doilea mandat de primar, Judecatoria Nasaud va decide daca il va valida sau nu in functie, avand in vedere condamnarea sa penala.

Victor Ponta dezvaluie de ce si-a pierdut mandatul primarul din Sangeorz-Bai, cel care si-a umilit fiica

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a postat un mesaj pe o retea sociala prin care lauda corectitudinea si curajul judecatorului care l-a condamnat pe primarul din Sangeorz-Bai, condamnare in urma careia si-a pierdut mandatul. insa ii acuza pe toti cei care l-au lasat sa ajunga pana in acest punct.

Primarul din Sangeorz Bai, agresiv cu fiicele sale, a ramas fara mandat. Ce se va intampla acum cu el

Traian Ogagau, primarul care s-a filmat in timp ce isi umilea fiica a ramas far noul mandat de primar. Decizia Prefectului de Bistrita-Nasaud a fost anuntata astazi. Oficialul a semnat demiterea acestuia dupa ce Instanta l-a judecat pe fostul primar din Sangeorz Bai. Traian Ogagau, primarul din Sangeorz Bai, agresiv cu fiicele sale, a ramas .

Primarul din Sangeorz-Bai, condamnat definitiv dupa ce a refuzat sa sufle in etilotest, in trafic El e cercetat si dupa ce si-a umilit fiica tinand-o dezbracata, in genunchi, cu mainile ridicate

Primarul orasului Sangeorz-Bai, Traian Ogagau, a fost condamnat definitiv luni la un an de inchisoare cu suspendare, dupa a refuzat sa sufle in etilotest si sa ii fie recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, dupa ce s-ar fi urcat baut la volan. in timpul campaniei electorale, Ogagau s-a ales cu un alt dosar penal, dupa ce si-a umilit fiica si a filmat-o in timp ce o pedepsea tinand-o dezbracata, in genunchi, cu mainile deasupra capului.

Primarul din Sangeorz-Bai care s-a filmat umilindu-si fiica, condamnat definitiv intr-un dosar penal. isi pierde mandatul

Traian Ogagau, primarul din Sangeorz-Bai, proaspat reales dupa aparitia in spatiul public a filmarilor in care isi abuza si umilea fiica de 14 ani, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Cluj intr-un dosar in care a fost trimis in judecata pentru ca a refuzat sa sufle in etilotest, precum si prelevarea de mostre biologice.

Prefectul de Bistrita-Nasaud a semnat ordinul prin care a incetat mandatul primarului din Sangeorz-Bai

Prefectul de Bistrita-Nasaud a semnat, miercuri, ordinul prin care a incetat de drept mandatul primarului orasului-statiune Sangeorz-Bai, Traian Ogagau. Acesta a fost condamnat la un an de inchisoare cu.

Traian Ogagau, primarul filmat cand isi umilea fiica, condamnat definitiv la inchisoare cu suspendare

Traian Ogagau, primarul din Sangeorz-Bai, judetul Bistrita-Nasaud, filmat cand isi umilea fiica, a fost condamnat definitiv, astazi, la un an de inchisoare cu suspendare. Decizia a fost dictata de Curtea de Apel Cluj.

Primarul din Simleu Silvaniei a fost depistat cu COVID-19. Din pacate, nici eu nu am scapat de acest virus nenorocit

Primarul din Simleu Silvaniei, Septimiu Turcas, a fost confirmat cu COVID-19. Acesta este internat la spitalul din localitate. Din pacate, nici eu nu am scapat de acest virus nenorocit. Am avut niste.

PROIECT EDITORIAL SUSTINUT DE ASOCIATIA CETATENEASCA DIN ULMENI, CALARASI Dan Dragulin, primarul din Calarasi, a fost afectat de pulberile in suspensie provenite de la groapa ilegala de gunoi Ulmeni, care amplifica raspandirea covid

Primarul in functie din Calarasi, Daniel Dragulin PNL), in varsta de 59 de ani, a murit dupa ce s-a infectat cu coronavirus. Liderul PNL, Ludovic Orban, spune ca Dragulin era internat la Institutul Matei Bals de miercurea de dinaintea alegerilor locale si avea si alte probleme de sanatate, dar nu atat de grave.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )