Libnet.ro
UNICEF

22:31

Primarul din Sfantu Gheorghe celebreaza Ziua Maghiarilor de Pretutindeni cu drapelul Italiei

Adevărul Adevărul,
Primarul din Sfantu Gheorghe celebreaza Ziua Maghiarilor de Pretutindeni cu drapelul Italiei

De ziua Maghiarilor de Pretutindeni, Primaria Sfantu Gheorghe a impodobit orasul cu drapelul Italiei. La fel ca cel al Ungariei, steagul italian este alcatuit din culorile rosu, alb, verde, insa cel al Ungariei are dungile orizontale, in timp ce drapelul italienilor are dungile amplasate vertical. continuă pe Adevărul

Strazile din Sfantu Gheorghe, decorate cu STEAGUL Ungariei! Primaria sustine ca sunt PANGLICI de culori

Prefectura Covasna a somat marti conducerea Primariei Sfantu Gheorghe sa respecte legea si sa arboreze si drapelul Romaniei langa steagurile rosu-alb-verde, cu care a impodobit strazile din municipiu in.

Reprezentantii Noua Dreapta au anuntat ca vor protesta la Bucuresti de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni

Partidul Noua Dreapta organizeaza joi, 15 martie, de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, un protest in fata Ambasadei Ungariei din Bucuresti. Membrii formatiunii se arata nemultumiti de sustinerea pe care ar fi acordat-o Guvernul Ungariei marsului organizat sambata, 10 martie, la Targu Mures, unde s-a cerut autonomia Tinutului Secuiesc.

Strazile municipiului Sfantu Gheorghe, decorate cu steagul Ungariei. Primaria, dupa ce a fost somata de Prefectura sa respecte legea: Nu sunt steaguri, nici drapeluri. Sunt panglici de culori

Prefectura Covasna a somat conducerea Primariei Sfantu Gheorghe sa respecte legea si sa arboreze si drapelul Romaniei langa steagurile rosu-alb-verde, cu care a impodobit strazile din municipiu in cinstea Zilei maghiarilor de pretutindeni, sarbatorita pe 15 martie. Ulterior, Primaria precizat ca orasul a fost decorat cu panglici de culori nationale unguresti, iar simbolurile unguresti pozitionate vertical pe stalpii din fier forjat nu sunt steaguri, nici drapeluri, relateaza Agerpres.

Sepsi va juca la Sfantu Gheorghe meciurile din playout

Liga Profesionista de Fotbal anunta printr-un comunicat publicat pe site-ul oficial ca echipa covasneana Sepsi Sf. Gheorghe va juca pe propriul stadion meciurile din faza playout a campionatului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )