Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primarul din Slatina, Minel Prina, a fost arestat la domiciliu

Antena3 Antena3,
Primarul din Slatina, Minel Prina, a fost arestat la domiciliu

UPDATE - Primarul din Slatina, Minel Prina, a fost arestat la domiciliu. Primarul municipiului Slatina, Minel Prina, a fost retinut sambata de procurorii DNA, pentru 24 de ore, in dosarul in care a fost pus sub. continuă pe Antena3

Primarul din Slatina, Minel Prina, RETINUT in dosarul de coruptie al ministrului Darius Valcov

Primarul municipiului Slatina, Minel Prina, a fost retinut sambata de procurorii DNA, pentru 24 de ore, in dosarul in care a fost pus sub acuzare si ministrul Finantelor, Darius Valcov. Minel Prina este.

Primarul din Slatina afost retinut de DNA in dosarul Darius Valcov

Primarul din Slatina, Minel Prina, a fost retinut de procurorii anticoruptie, sambata, in acelasi dosar al ministrul Finantelor Darius Valcov, edilul fiind acuzat de complicitate la infractiunea de trafic de influenta, potrivit Directiei Nationale.

Primarul din Slatina, retinut pentru trafic de influenta, in dosarul lui Darius Valcov

Primarul din Slatina, Minel Florin Prina, a fost retinut de procurorii anticoruptie pentru 24 de ore, pentru trafic de influenta, in dosarul in care actualul ministru al Finantelor, Darius Valcov, este urmarit penal. in aceeasi cauza, a mai fost retinuta o persoana, iar alte doua se afla sub control judiciar pentru 60 de zile.

UPDATE. Primarul din Slatina, ARESTAT la domiciliu pentru trafic de influenta, in dosarul lui Darius Valcov

Primarul Minel Prina a fost arestat la domiciliu, a decis, sambata seara, inalta Curte de Casatie si Justitie. Edilul din Slatina este acuzat de procurorii anticoruptie de trafic de influenta, in dosarul in care ministrul Finantelor, Darius Valcov, este urmarit penal.

Primarul din Slatina a fost retinut in dosarul in care ministrul Finantelor este urmarit penal

Primarul din Slatina a fost retinut in dosarul in care ministrul Finantelor, Darius Valcov, este urmarit penal, potrivit unui comunical al Directiei Nationale Anticoruptie. Prina Minel-Florin, primar al.

Primarul din Slatina, retinut in cazul ministrului Darius Valcov

ACTUALIZARE 11:05 Procurorii DNA l-au retinut pentru 24 de ore pe Minel-Florin Prina, primar al municipiului Slatina, in dosarul in care este urmarit penal si actualul Ministru de Finante, Darius Valcov. Prina este acuzat de savarsirea infractiunii de complicitate la infractiunea de trafic de influenta. * Ministrul Darius Valcov ar fi facut trafic de influenta cand era primar de Slatina * Valcov ar fi primit 2 milioane euro ca sa ajute un afacerist la licitatii de apa-canal * Ponta: Valcov va avea in continuare un rol determinant privind proiectul Codului Fiscal.

Primarul din Slatina a fost retinut de procurorii DNA. Edilul este acuzat de complicitate la trafic de influenta

Primarul municipiului Slatina, Minel Prina, a fost retinut sambata de procurorii anticoruptie si isi va petrece urmatoarele 24 de ore dupa gratii. Edilul este acuzat de complicitate la trafic de influenta in dosarul in care ministrul Finantelor, Darius Valcov, a fost pus sub urmarire penala.

VIDEO Primarul orasului Slatina a fost retinut de DNA in dosarul in care este urmarit penal ministrul Darius Valcov

Primarul orasului Slatina, Ninel Florin Prina, a fost retinut de procurorii DNA in dosarul in care este urmarit penal Darius Valcov. Primarul din Slatina este acuzat de complicitate la trafic de influenta, arata un comunicat al DNA. Darius Valcov este urmarit penal pentru trafic de influenta in acelasi dosar, fiind suspectat ca ar fi primit spaga pentru a favoriza un om de afaceri. Conform materialului probator administrat in cauza, a rezultat ca Darius Valcov a primit intre 2010-2013, perioada in care ocupa functia de primar al municipiului Slatina, suma de aproximativ 2 milioane de euro.

iCCJ: Primarul din Lupeni, Cornel Resmerita, plasat in arest la domiciliu in dosarul Gala Bute

Primarul din Lupeni, Cornel Resmerita, a primit din partea magistratilor Curtii Supreme decizia de plasare in arest la domiciliu in dosarul in care Elena Udrea, Rudel Obreja si Tudor Breazu sunt arestati.

Primarul din Gheorgheni, Mezei Janos, pus in arest la domiciliu

Primarul din Gheorgheni, Mezei Janos, acuzat de DNA de abuz in serviciu si santaj, va fi cercetat in arest la domiciliu, dupa ce Tribunalul Mures a dispus inlocuirea masurii controlului judiciar.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )